28 Nisan 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,457.09 $
ETH 3,284.45 $
BİST 9,915.62

Yılmaz Vural kariyerine ynei bir takım ekledi. Bu kez TFF 2.Lig'den

TFF 2.Lig 3506
Yayınlama: 27 Ekim 2023 Cuma 08:48 Kaynak: Haber Merkezi

Yılmaz Vural kariyerine ynei bir takım ekledi. Bu kez TFF 2.Lig'den

Türk futbolunun renkli siması Yılmaz Vural TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımı Menemen FK ile anlaşıp kariyerine bir takım daha ekledi.

Geçen hafta Cenk Laleci ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler, Türk futbolunun en tanınmış simalarından, en çok takım çalıştıran teknik direktörü olan Yılmaz Vural'la resmi sözleşme imzaladı. Kulüp binasına gelen 70 yaşındaki teknik adam resmen Menemen FK'nın yeni teknik direktörü oldu.

İzmir takımının sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için profesyonel Futbol camiamızın en tecrübeli isimlerinden Sn. Yılmaz Vural ile anlaşma sağlamıştır. Yeni Teknik Direktörümüz Sn. Yılmaz Vural, Kulüp Başkanımız Sn. Bilgin Tokul ile bir araya gelerek sözleşmesini imzaladı. Vural ve ekibi, akşam saatlerinde profesyonel futbol takımımızla ilk çalışmasına çıkacaktır."

YILMAZ VURAL'IN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Son olarak Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, kariyerinde Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Ankaraspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Adana Demirspor, Göztepe, Giresunspor, Akhisarspor ve Erzurumspor'da görev yaptı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme