23 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.56 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.58 ₺
ALTIN 2,435.45 ₺
BTC 66,800.18 $
ETH 3,239.95 $
BİST 9,645.02

Yeni Malatyaspor'dan Ankaragücü'nün ilgilendiği Haqi Osman açıklaması

Ankaragücü 12041
Yayınlama: 9 Aralık 2022 Cuma 00:55 Kaynak: Haber Merkezi

Yeni Malatyaspor'dan Ankaragücü'nün ilgilendiği Haqi Osman açıklaması

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, kulüp olarak devre arasında hiçbir oyuncuyu satmayı düşünmediklerini, sezon sonu ise duruma göre karar vereceklerini ifade etti.

Kulübü zorlu bir süreçte devraldıklarını ve takımı ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Yeşilova, yönetim olarak sadece ellerini değil gövdelerini taşın altına koyduklarını söyledi.

“ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ”

Yeşilova, mevcut şartlarda iyi bir yapı oluşturduklarını kaydederek, “Kulübü çok zor şartlar altında aldık. Göreve gelir gelmez takımın ayağa kalkması ve sahada mücadele etmesi adına bir plan program yaparak, bu çerçevede ilerledik. Öncelikle şatlar göz önüne alındığında oluşturabileceğimiz en iyi kadroyu oluşturduk. Futbolcularımızın sahada ortaya koymuş olduğu mücadelede bunu bize gösteriyor. Ancak şansız maçlar oynadık. İyi oynadığımız maçlarda maalesef istediğimi skorları alamadık. İnşallah bundan sonraki süreçte iyi oyunumuzu skora da yansıtarak, çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

“DURUMA GÖRE OYUNCU SATIŞINI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Dar bir kadroyla ligde mücadele ettiklerini dile getiren Yeşilova, “Devre arasında hiçbir oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Sezon sonunda da kümede kalırsak, takımın borcunu kapatma durumu olursa oyuncu satmayı düşünebiliriz. Ligde kalırsak ve borç kapanmamışsa mevcut oyuncu grubundan kimseyi satmadan, sözleşmelerini iyileştirerek, yolumuza devam edeceğiz. Şu an için bizim satacak oyuncumuz yok” diye konuştu.

“OSMAN İLE İLGİLENEN KULÜPLER VAR”

Yeşilova, genç ileri uç oyuncusu Haqi Osman ile ilgilenen kulüplerin olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Haqi Osman ile ilgili resmi bir teklif yok ama ilgilenen kulüpler var. Biri yurt dışından bir kulüp olmak üzere Ankaragücü ve Hatayspor’un ilgilendiğini biliyoruz. Ankaragücü ve yurt dışından bir kulübün ciddi anlamda takip ettikleri bilgisi var. Kulübümüze resmi bir teklif yok, olsa da şu an için değerlendiremeyiz.”

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme