28 Mart 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.33 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,291.90 ₺
BTC 70,329.92 $
ETH 3,571.93 $
BİST 8,976.99
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Volkan Demirel'den Beşiktaş'a sert gönderme

Hatayspor 3256
Yayınlama: 26 Mayıs 2023 Cuma 11:50 Kaynak: Haber Merkezi

Volkan Demirel'den Beşiktaş'a sert gönderme

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatay ve Gaziantep FK maçlarına ilişkin, başta Beşiktaş olmak üzere itiraz eden takımlara sert çıktı.

Demirel yaptığı açıklamada, "Bana çok ufak hesaplar gibi geldi. Çünkü Hatay silinmiş. Acıları tekrar tazelemek istemem ama benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" dedi.
Deprem felaketinin vurduğu Hatay'ın Süper Lig'de mücadele eden takımı Hatayspor'da futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut, enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Deprem bölgesinden yaptığı yayınlar ve yardım çağrılarıyla bölgenin sesi olan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, YouTube'da L1 Üçgen kanalında yayınlanan programda sert ifadeler kullandı.

"ÇOK UFAK HESAPLAR"

Ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK ile oynayacak takımlar için uygulanacak kurala itiraz eden kulüplere sert çıkan Demirel, "Alınan puanlar veya oynanan, oynanmayan maçlar sayılsın, sayılmasın... Bunları konuşmak bile şu anki ortamda bence çok yanlış. Ben bu konu hakkında konuşmamayı tercih etmelerini diliyorum. Çünkü yakışmıyor. Bana çok ufak hesaplar gibi geldi." dedi.

"SENİN 3 PUANIN SİLİNSE NE OLUR?"

Demirel ayrıca, "Çünkü Hatay silinmiş. Acıları tekrar tazelemek istemem ama benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" ifadelerini kullandı.

TFF'NİN KARARI

TFF, deprem felaketi sonrası ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK ile oynayacak takımları hükmen galip ilan etmişti. Depremlerden önce oynanan maçların ise tescil edilmesi nedeniyle hükmen galibiyet verilmemesine, başta Başiktaş olmak üzere bazı kulüpler itiraz etti.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme