5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.53 ₺
EURO 49.61 ₺
STERLIN 56.83 ₺
G.ALTIN 5,775.50 ₺
BTC 92,314.99 $
ETH 3,162.16 $
BİST 0.00

    UEFA Galatasaray'ın kasasını doldurdu

    Galatasaray 3294
    Yayınlama: 23 Ekim 2025 Perşembe 12:30 Kaynak: Haber Merkezi

    Galatasaray, Bodo/Glimt galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi gelirini 33 milyon euroya çıkardı. Bod Glim galibiyetinden kasaya 2.1 milyon euro prim girdi.

    UEFA Galatasaray'ın kasasını doldurdu

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bodo/Glimt’i 3-1 mağlup ederek hem sahada hem de kasasında büyük bir zafer elde etti.

    Liverpool galibiyetinin ardından evinde ikinci kez üç puan sevinci yaşayan sarı-kırmızılılar, bu sonuçla UEFA’dan 2.1 milyon euro prim kazandı.

    RAMS Park’ta 50 bini aşkın taraftarın izlediği karşılaşmada, bilet satışları, GS Store gelirleri ve galibiyet primiyle birlikte kulübün toplam kazancı 5 milyon euroyu (yaklaşık 250 milyon TL) aştı.

    Galatasaray, grup aşamasına katılım payı olarak 23 milyon euro almıştı. Liverpool ve Bodo/Glimt galibiyetleriyle bu rakama 10 milyon euro daha ekleyen kulübün Avrupa gelirleri toplamı 33 milyon euroya ulaştı.

    Sarı-kırmızılılar, hem sportif hem ekonomik anlamda sezonun en kazançlı dönemlerinden birini geçiriyor. Taraftar desteği, ticari gelirler ve UEFA ödemeleriyle Galatasaray, Devler Ligi’nde yoluna güçlü adımlarla devam ediyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html