23 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.56 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,427.47 ₺
BTC 66,697.22 $
ETH 3,233.96 $
BİST 9,645.02

Türk Telekom Erdem Can'ı kaptırıyor

BASKETBOL 4727
Yayınlama: 22 Mayıs 2023 Pazartesi 08:38 Kaynak: Haber Merkezi

Türk Telekom Erdem Can'ı kaptırıyor

Bu sezon ligde ve Turkish Airlines Euroleague'de başarısız bir sezon geçiren Anadolu Efes'in Türk Telekom'da büyük çıkış yakalayan Erdem Can ile anlaştığı iddia edildi.

Anadolu Efes'in Türk başantrenöre 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Ergin Ataman'ın Panathinaikos ile anlaşma sağlamasının ardından gelecek sezon adına koç arayışlarına hız veren Anadolu Efes'te sıcak bir gelişme yaşandı. Lacivert-beyazlılarda Ergin Ataman'ın yerine gelecek antrenör için arayışlar devam ederken bomba bir iddia ortaya atıldı.

EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUKLARI YAŞADI

Turkish Airlines Euroleague'de üst üste 2 sezon kupaya uzanan Anadolu Efes rüya gibi sezonların ardından bu yıl bekleneni veremedi. Lacivert-beyazlılar, Turkish Airlines Euroleague'de play-off biletini alamadı ve Ergin Ataman veda mesajı verdi. Monaco maçının ardından konuşan Ergin Ataman'ın veda mesajı sonrası sürpriz bir paylaşım geldi.

Panathinaikos Başkanı, gelecek sezon için Ergin Ataman ile anlaşma sağladıklarını sosyal medya hesaplarından 'Hoş geldin' mesajıyla paylaştı.

SÜRPRİZ HOCALAR GÜNDEME GELDİ

Ergin Ataman'ın ayrılık açıklaması sonrası yeni başantrenör arayışlarına başlayan Anadolu Efes'te adaylar belli olmaya başlamıştı. Lacivert-beyazlıların gündemine bu süreçte Pablo Laso, Xavi Pasqual, Andrea Trinchieri ve Ioannis Sfairopoulos'un geldiği öne sürülmüştü.

ANADOLU EFES'TEN ERDEM CAN'A TEKLİF

Anadolu Efes'in Erdem Can'a 2 yıllık sözleşme teklif ettiği öne sürüldü. Lacivert-beyazlılarla Erdem Can arasında 2 yıllık kontrat imzalanacağı aktarıldı.

Erdem Can'ın Türk Telekom'la sözleşmesinin devam etmesine rağmen Anadolu Efes'in teklifini kabul etmesinin beklendiği vurgulandı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan Türk Telekom, 7Days Eurocup'ta da finale kadar yükselme başarısı göstermişti.

Fenerbahçe'de uzun yıllar boyunca yardımcı antrenörlük görevi yapan ve Zeljko Obradovic'in de ekibinde yer alan Erdem Can'ın ileriye dönük tecrübeler edindiği belirtildi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme