27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Trendyol Süper Lig Heyecanı: Maç biletlerini güvenli bir şekilde alabileceğiniz yerler

GÜNCEL 3686
Yayınlama: 15 Eylül 2023 Cuma 16:41 Kaynak: Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig Heyecanı: Maç biletlerini güvenli bir şekilde alabileceğiniz yerler

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu başladı ve heyecan dorukta. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük İstanbul takımlarının yanı sıra, Trabzonspor ve Adana Demirspor gibi Anadolu takımları da bu sezonun dikkat çeken ekipleri arasında yer alıyor. Eğer siz de bu heyecana ortak olmak istiyorsanız, maç bileti satın almanız gerekebilir.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Özellikle Premier Lig'den transfer ettiği yıldızlarla dikkat çeken Galatasaray'ın maçları, tamamen kapalı gişe oynanıyor. Rams Park Stadyumu'nda oynanan bu heyecan dolu karşılaşmalara bilet bulmak ise bir hayli zor olabilir. Ancak güvenilir bir şekilde bilet satın alabileceğiniz bir adres var: Seatpin.com. Bu platform üzerinden Galatasaray'ın bu sezonki yıldızlarla dolu kadrosunu canlı izlemek için biletinizi güvenle alabilirsiniz, ki bu kadroda Wilfred Zaha, Hakim Ziyech ve Ndombele gibi önemli oyuncular da bulunuyor.

Fenerbahçe, şampiyonluk için iddialı bir aday olarak sezonu başlattı. Yeni teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde büyük değişikliklere giden sarı-lacivertli ekip, kadrosuna dünyaca ünlü isimler olan Edin Dzeko ve Dusan Tadic'i transfer etti. Orta sahayı Manchester United'ın yıldızı Fred ile güçlendiren Fenerbahçe, şu ana kadar ligde oynadığı 3 maçı da kazandı. Fenerbahçe'nin evinde oynadığı maçlara bilet bulmak ise oldukça zor olabilir, çünkü taraftarlar stadyumu tıklım tıklım dolduruyor. Ancak yine bu zorluğun üstesinden gelebileceğiniz bir seçenek var: Seatpin.com. Bu platform sayesinde Fenerbahçe'nin Atatürk Stadı'ndaki maçlarını izleyebilir ve tarihi anlara tanıklık edebilirsiniz.

Beşiktaş ise kadro istikrarına odaklanarak yeni sezona başladı. Hocası Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, geçen sezondan oturmuş kadrosunu koruyup bazı verimli takviyelerle yoluna devam ediyor. Özellikle Konferans Ligi'nde oynanan maçlarda stadyumu dolduran siyah-beyazlı taraftarlar için bilet bulma konusunda tercihleri, yine Seatpin.com gibi güvenilir bir platforma yöneliyor.

 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme