Trabzonspor, uzun süredir gündeminde yer alan Nijeryalı forvet Paul Onuachu transferini resmen tamamladı. Southampton’dan 8 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan dev golcüyle 3 yıllık anlaşma sağlandı.
Karadeniz Temsilcisi Vites Yükseltti
Başkan Ertuğrul Doğan’ın doğrudan devreye girdiği transfer sürecinde, ilk teklifini 6 milyon Euro olarak sunan bordo-mavililer, Southampton’ın geri adım atmaması üzerine teklifini 8 milyon Euro'ya çıkardı. Bu hamleyle birlikte Trabzonspor, oyuncunun ekonomik haklarının %80'ini alırken, İngiliz kulübü gelecekteki satıştan %20 pay hakkını saklı tuttu.
Altıkardeş Transferinde Sürpriz Gelişme
Transferin perde arkasında bir takas unsuru da dikkat çekti. Daha önce Orsic transferinde Göztepe’ye geçen Taha Altıkardeş’in kalan tüm hakları da İzmir ekibine devredildi. Böylece Trabzonspor, genç savunmacının geleceğine dair tüm opsiyonlarını kaybetti.
Onuachu Pazartesi Trabzon’da!
30 yaşındaki dev santrforun, 1 Temmuz Pazartesi günü özel uçakla Trabzon'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından resmi imzayı atması bekleniyor. Taraftarlar şimdiden havalimanı hazırlığında!