31 Ocak 2026 Cumartesi
DOLAR 43.50 ₺
EURO 51.62 ₺
STERLIN 59.60 ₺
G.ALTIN 6,788.96 ₺
BTC 80,979.37 $
ETH 2,698.91 $
BİST 0.00

    Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Hakem Arda Kardeşler’e Sert Tepki

    Trabzonspor
    Yayınlama: 21 Eylül 2025 Pazar 09:01 Editör: Hakan Acar

    Trabzonspor’un Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Başkan Ertuğrul Doğan, hakem Arda Kardeşler’i hedef alarak, “Bu arkadaşımızın hakemliği bitmiştir” dedi.

    Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Hakem Arda Kardeşler’e Sert Tepki

    Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

    Papara Park’ta oynanan karşılaşmanın ardından Bordo-Mavili camia, hakem Arda Kardeşler’in yönetimine büyük tepki gösterdi.

    Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, maç sonrası yaptığı açıklamada sert ifadeler kullanarak, “Bu arkadaşımızın (Arda Kardeşler) Türk futboluyla işi kalmamıştır. Bu saatten sonra hakemlik yapma ihtimalini görmüyorum. Bu arkadaşımızın hakemliği bitmiştir!” dedi.

    Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise maçın önemine dikkat çekerek, “Bu karşılaşma bizim için sadece 3 puan değil, çok daha fazlasıydı. Bu nedenle yaşananlar bizi fazlasıyla üzdü” ifadelerini kullandı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html