4 Mayıs 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,653.05 $
ETH 3,130.00 $
BİST 10,276.88

Tolunay Kafkas 'Hata yaptık ama Ankaragücü'ne yanlış yapmadık'

Ankaragücü 4671
Yayınlama: 2 Ekim 2023 Pazartesi 17:04 Kaynak: Haber Merkezi

Tolunay Kafkas 'Hata yaptık ama Ankaragücü'ne yanlış yapmadık'

Sabah saatlerinde Başkan Faruk Koca ile görüşerek Ankaragücü ile yollarını ayıran Tolunay Kafkas 'çocukluk aşkı' olarak tanımladığı Ankaragücü'ne veda etti. 

"Belki zaman zaman hata yaptık fakat bu büyük camiaya asla yanlış yapmadık" diyen Tolunay Kafkas'ın açıklaması şöyle:

23.03.2023 tarihinden itibaren teknik direktörlük görevini yürüttüğüm, çocukluk aşkım Ankaragücü'ne artık veda vakti... 

Doğup, büyüdüğüm şehrin en büyük gururu Ankaragücü'ne ve bu şehrin büyük taraftarlarına bana olan destekleri için teşekkür ediyorum. 

Görev sürem boyunca 113 yıllık bu köklü camiaya hizmet etmenin gururunu hep yaşadım, bundan sonra da yaşayacağım. 

Görev sürem boyunca Ankarağücü'nde ekibimle birlikte hep daha iyisini vermek adına çalıştım. 

Belki zaman zaman hata yaptık fakat bu büyük camiaya asla yanlış yapmadık. Futbol kazananın ve kaybedenin olduğu bir oyun. 

Bu oyunun sonunda bazen hep birlikte sevindik, bazen istemesek de üzüldük... Bugün de en doğrusunun bu olduğunu düşünerek, taraftarı da olduğum kulübümle sadece teknik direktör olarak karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayınyoruz. 

Bu tarihi ve köklü takımın taraftarı olmaya nefesim yettiği sürece devam edeceğim. Bu kulübe gelmemde ve görev yaptığım süre boyunca desteğini esirgemeyen başkanımız Sayın Faruk Koca ve yönetimine, futbolcularıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. 

Saygılarımla Tolunay Kafkas 


 

 
Yorumlar (3)
  • Agaa2023-12-26 05:58:33 Ankaragüçlülerden Ankaragücüne zarar gelmez. Bu yüzden, herzaman Ankaragücümüzün başına Ankaragüçlü teknik direktörlerin gelmesini istemişimdir. Ankaragüçlü yöneticiler Ankaragücünü yönetsin isterim. Ankaragücü yöneticisi, İstanbul takımlarınında kongre üyesi olamamalı. Güle güle Ankaragüçlü Tolunay hocam. Hizmetlerin için teşekkürler. Keşke daha iyi skorlar alarak, kupalar kazandırarak veda etseydin.
  • Duval2023-12-26 05:58:33 Ankaragucu taraftari hoca olmasi bize gurur kaynagidir.Ancak Tolunay Kafkas ne kadar efendide olsa iste kapasite bu kadar dahasini basaracak bir kapasite malesef yoktu. SERGEN YALCIN bu takimin ilacidir. Bu takimi ligde en saglam takimlardan birisi yapar. Bize artik vur topa dua et hocalar degil hirsli ve gecmiste basarili hocalar gerekiyor. Baskan git Sergeni Al getir sezon sonuna kadar farkini gorursun.
  • Ali2023-12-26 05:58:33 Bu lig sensiz biter ve küme düşer yerine gelecek kişi senden iyi olmayacak.taraftar grupları istedi bu gitmeyi.yanlis oynatıyor denildi . Galatasaray maçında gortukki taraftarın istediği takımdı.bahadir olmasaydı kalede tarihi fark yenirdi.bununda suçlusu hoca değil taraftardi.yine Ankara gücüne zararı butur yakistirmalar veriri ve küme düşer.kim gelse kurtaramaz artık.elini taşın altına küme düştüğünde kimse uzatmadiysa .şimdide kimse uzatmaz.kariyeri iyi olanda gelmez .cunki biz Ankaragüçlüyüz
Yorumunu Gönder
code
Tercüme