5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.81 ₺
G.ALTIN 5,792.73 ₺
BTC 92,348.42 $
ETH 3,163.30 $
BİST 0.00

    TFF yeni başkanını seçiyor

    FUTBOL 3466
    Yayınlama: 18 Temmuz 2024 Perşembe 08:42 Kaynak: Haber Merkezi

    TFF yeni başkanını seçiyor

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF),  yeni başkanın seçileceği Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara'da yapılacak.

    Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu 2027'ye kadar TFF Başkanı olmak için yarışacak.

    Saat 11.00'de başlayacak seçimde 321 delege oy kullanma hakkına sahip. 

    Federasyon 12 Temmuz'da yaptığı açıklamada; mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başvurularının kabul edildiğini duyurmuştu.

    10 Temmuz'da adaylık başvurusunun kabul edildiğini açıklayan Servet Yardımcı, 11 Temmuz'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkan adaylığından çekildiğini belirtmişti.

    Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlık seçimine girebilmesi için kongre günü Genel Kurul Divanı'na, 64 delegenin ıslak imzalı desteklerini sunmaları gerekiyor. Her delege bir başkan adayı için imza verebiliyor.

    Başta Trabzonspor olmak üzere Sivasspor, Karagümrük, Adana Demirspor ve Kasımpaşa Hacıosmanoğlu'nu destekliyor. Galatasaray, Başakşehir, Gaziantep FK, Konyaspor Büyükekşi'ye imza vermiş durumdalar.

    Fenerbahçe ve Beşiktaş ise 2 adaydan birine imza vermediği için kararsız kulüpler arasında. 2 adayın da yönetim kurulu listesi henüz belli değil.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html