5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.52 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.81 ₺
G.ALTIN 5,792.73 ₺
BTC 92,348.42 $
ETH 3,163.30 $
BİST 0.00

    TFF'den 3 Süper Ligi kulübüne uyarı

    Trendyol Süper Lig 3792
    Yayınlama: 14 Şubat 2024 Çarşamba 15:08 Kaynak: Haber Merkezi

    Futbol Federasyonu Eryaman Stadyumu kararını açıklarken Ankaragücü, Rizespor ve Kayserispor'a zemin konusunda uyarıda bulundu.

    TFF'den 3 Süper Ligi kulübüne uyarı

    Futbol Federasyonu Eryaman Stadyumu kararını açıklarken Ankaragücü, Rizespor ve Kayserispor'a zemin konusunda uyarıda bulundu.

    TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

    Ankaragücü ve Gençlerbirliği birlikte kullandığı için yoğun maç trafiğinden zeminin etkinlenmemesi ve bakımının sağlıklı yapılması için Gençlerbirliği'nin başka bir statta maçlarını oynaması TFF tarafından kulübe bildirildi. Süper Lig'de yer aldığı için Ankaragücü maçlarını zemin bakımından sorumlu kulüp olarak Eryaman Stadyumunda oynamaya devam edecek. TFF denetimleri ve yaptırımları artarak devam edecek."

    "Ayrıca TFF tarafından Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor 'a stadyum zeminlerinin bakımlarının hızlandırılması aksi halde müsabaka oynanmasına kapatılacağı bildirildi."

    "Ev sahibi Kulüplerin sorumluluğunda olan stadyum zeminleriyle ilgili TFF denetim ve yaptırımlarını artırarak devam edecek."

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html