16 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.47 ₺
EURO 34.57 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,475.54 ₺
BTC 63,346.82 $
ETH 3,088.80 $
BİST 9,560.57

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Gençlerbirliği'ni ziyaret etti

Gençlerbirliği 4038
Yayınlama: 1 Mayıs 2023 Pazartesi 18:34 Kaynak: Haber Merkezi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Gençlerbirliği'ni ziyaret etti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu üyeleri, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ni ziyaret ederek Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşmelerde bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Gençlerbirliği’ni ziyaret etti. Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş ve Gençlerbirliği Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan ziyarette, Altyapı’yla ve Gençlerbirliği dâhil birçok kulübün yaşamış olduğu hakem hatalarıyla ilgili videolu sunum yapıldı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Spor Kulubü Başkanı Niyazi Akdaş, “Başkanımızın ziyaretleri bizi şereflendirdi. Günümüzün futbolu ve hakemleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Kendisine ve yönetim kuruluna bu hususları arz ettik. Altyapı testilerimizi gezeceğiz ve Gençlerbirliği’nin altyapıya ne kadar önem verdiğini göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği’nin Türkiye’nin güzide bir kulübü olduğunu ve yıllardır Süper Lig’de mücadele etmiş bir takım olduğunu ifade eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Niyazi Başkanımız, altyapıda yaklaşık 2 bin 500 futbolcunun olduğunu, akademide ise 200 futbolcularının olduğundan bahsetti. Bu tam da istediğimiz şey aslında. ‘Double Pass’ ile 1. Lig takımlarıyla 2024 – 2025 sezonunda akademi çalışması yapacağız. Yeni bir atak yapmak istiyoruz. Bu tesisleşmeleri kulüplerimize mecburi yaptıracağız. Biz de burada ‘Double Pass’ ile belli bir müfredat uygulayacağız. Bütün kulüplerimize aynı uygulamayı getirirsek futbolun kalitesi artacak. Gençlerbirliği de bu işe yıllar önce başladığı için çok güzel bir örnek. Biz de Gençlerbirliği’ne elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.


 
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yenilen yemeğin ardından tesisleri gezerek bilgi alan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet, Gençlerbirliği’nden ayrıldı.
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme