26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.59 ₺
EURO 35.03 ₺
STERLIN 40.83 ₺
ALTIN 2,459.23 ₺
BTC 64,456.83 $
ETH 3,144.25 $
BİST 9,790.93

Taner Savut'un cenazesine de ulaşıldı... Başkası ile karıştırılmış!

Hatayspor 3456
Yayınlama: 20 Şubat 2023 Pazartesi 21:55 Kaynak: Haber Merkezi

Taner Savut'un cenazesine de ulaşıldı... Başkası ile karıştırılmış!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz altında kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut’un cenazesi günler sonra bulundu. 

Hatay'da enkaz altında kalan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'un cenazesine nihayet günler sonra ulaşıldı. Ancak Savut'un cenazesinin karıştığı ortaya çıktı.

Cesetler karıştı

Alanya Postası'nın haberine göre uzun zamandır ulaşılamayan Taner Savut'un vefat ettiği belirtildi. Ancak cesetlerin karıştığı ve Savut'un cenazesinin farklı aile tarafından Adana'ya götürüldüğü ortaya çıktı.

Ne olmuştu?

Rönesans Rezidans'taki arama çalışmaları sonucunda depremin 14. gününde Savut ile ilgili bir haber alınamazken, Hataysporlu diğer aranan isim Ganalı futbolcu Atsu'nun cansız bedeni bulunmuştu. Yakın çevresinden alınan son bilgiye göre ise Taner Savut'un cesedine ulaşıldığı öğrenildi. Savut'un cansız bedeninin rezidanstan çıkan başka bir ailenin ferdiyle karıştırıldığı iddia edilmişti.

Televizyon programında ortaya çıktı.

Savut'un cenazesine bir türlü ulaşılmaması sonrası bugün Taner Savut'un arkadaşı ve Fenerbahçe'nin eski kalecilerinden Feyzi Layiç bir televizyon programına bağlandı. Layiç, Savut'un bulunması için yardım istedi. Ekrana da bu esnada Savut'un fotoğrafı getirildi. Programı izleyen Adanalı bir aile, programa arayarak, Savut'u gördüklerini söyledi.

Savut'un ailesi teşhis etti

Yaşanan gelişmeler sonrası Savut'un bir akrabasının cesedi teşhis ederken, Taner Savut'u elindeki yüzükten tanıdığı ve kesin sonuç için otopsi yapılacağı, böylece Savut'un cansız bedeninin netleşeceği öğrenildi.  Gelen bilgilere göre ise ailesinin cesedi teşhis ettiği aktarıldı.

Taner Savut'un kariyeri

Hatayspor'da Sportif Direktörlük görevinde yer alan Taner Savut, Fenerbahçe, Göztepe, Siirt JetpaSpor, Sakaryaspor, Alanyaspor ve Tokatspor formaları giydi. Bu takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynayıp, yaklaşık 500 resmi maça çıkan Taner Savut aktif futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Sportif Direktörlük görevi yaptı.

Kariyerinde 7 sezon olmak üzere, 5 sezon Alanyaspor, 2 sezon Manisa Futbol Kulübü'nde Sportif Direktörlük görevi yürüttü. Taner Savut UEFA – B Antrenörlük Lisansı'na ve Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Direktörlük belgesine sahipti.

Taner Savut, Christian Atsu ile beraber enkaz altındaydı

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ilde hissedilirken, en büyük yıkımı Hatay yaşamıştı. Hatayspor sportif direktörü Taner Savut, Christian Atsu ile beraber, yıkılan Rönesans Rezidans enkazının altında kaldı. Yaşanan üzücü olayda ilk olarak Christian Atsu'nun cansız bedenine ulaşılmıştı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme