19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.59 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.36 ₺
ALTIN 2,507.93 ₺
BTC 64,386.38 $
ETH 3,089.04 $
BİST 9,693.46

Ercüment Tunçalp

Ercüment Tunçalp

Takım olduk !

Yayınlama: 5 Şubat 2023 Pazar 19:08 Okunma: 574

Eski takım gitti yeni bir takım geldi. Sadece ilk haftayı kaybederek galibiyetleri erkenden seriye bağlamak kolay iş değildi…

İnşallah daha da iyileşerek devam ederiz…

Henüz sevinmek için çok erken. Denizlispor’un dün neler yaptığını seyrettik.

Süper lig iddiasını sürdüren Bandırmaspor’u deplasmanda 4 gol atarak yenmek önemli bir başarıdır. Bu takımın bulunduğu yeri haketmediğini sürekli söylüyoruz. Demek ki eldeki futbolcuların parasal problemleri halledilmiş ve moraller düzelmiş.

Bizim yeni bir kadromuz var ama onların da eski kadroları iyiydi. Mevcut durumda; Yeni Malatyaspor, Erzurumspor ve Altay’ın kurtulmaları zor gözüküyor. Altınordu ve Denizlispor ile birlikte son bileti almamak için yarışı sürdüreceğiz.

Bir söz de bizim yancılara söylemesek olmaz; Ağustos ayından beri her hafta 3 galibiyetli seri bekleyen bu muhteremler geçen haftadan beri “gördünüz mü nasıl bildik” şeklinde söylemlere başladılar. Bozuk saatin bile günde iki defa doğruyu gösterdiğini unutmuş oldukları anlaşılıyor !

Maça gelecek olursak;

Göztepe, Tarık Çamdal ile bir kişi eksik oynuyor. Ancak bu kişi eksiğini başka türlü tamamlamaya çalışıyor ve etik dışı hareketlerle hakemi etkilemeyi başarıyor. Belki de bunun için görev almayı beceriyor. İlk yarıda faul olmayan bir pozisyonda oyunu bırakınca acemi hakemi tuzağa düşürdü ve faulü aldı. Bizim hocayı da çıldırttı. Eliyle koluyla yaptığı faullerle de ters açıda kalan bu yeni hakeme hepsini yedirdi.

Mete Kaan Demir geleceği parlak tam bir görev adamı olması yanında, kiralık olması bizim için önemli kayıptır…

Uğur Akdemir’in defans görevi dışında her an gole katkıyı düşünmesi de saygı duyulacak mükemmel bir seviyedir.

Bu saatten sonra oyundan kalite beklemek yerine öne geçtikten sonra skoru tutmayı başarabilmenin önceliği vardır. Ve bu konuda da iyiyiz…  

Yönetime neden teşekkür etmediğimiz soruluyor. Söyleyeyim, her şey saha içinden ibaret değil, ‘hatalar’ devam ediyor. Merak eden varsa söylesin listeyi yenileyelim !     

Eşeğimizi önce kaybettirip sonra buldurdukları için mi (o da henüz belli değil) teşekkür etmeliyiz…

Eğer başarırsak; 100. yılımızda TFF 1. ligde kalacağız. Play off'a kalmayacağız, Süper Ligde mücadele edip ligde kalmayı başarmayacağız.

Bilmem anlatabildim mi ?   

Tercüme