5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.80 ₺
G.ALTIN 5,758.29 ₺
BTC 92,297.19 $
ETH 3,161.55 $
BİST 0.00

    Süper Lig kulübüne transfer yasağı geldi

    Konyaspor 3510
    Yayınlama: 6 Mart 2024 Çarşamba 19:13 Kaynak: Haber Merkezi

    Ligde zor günler yaşayan Konyaspor'a FIFA tarafından 3 dönem transfer yasağı getirdiği ortaya çıktı.

    Süper Lig kulübüne transfer yasağı geldi

    Ligde zor günler yaşayan Konyaspor'a FIFA tarafından 3 dönem transfer yasağı getirdiği ortaya çıktı.

    FIFA Konyaspor'a 7 Şubat tarihinden geçerli olmak üzere 3 dönem transfer yasağı getirdi.
    Bu yasakla birlikte Konyaspor 2024/25 yaz ve kış transfer dönemlerinin yanı sıra 2025/26 sezonu yaz transfer döneminde de sorun yaşadığı oyunculara paralarını ödemediği takdirde transfer yapamayacak.

    7 külfetli dosya

    Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübün bazı oyunculardan dolayı FIFA’da 7 dosyası olduğunu ve bunların ilk etapta ödenmesinin kolay olmadığını söyledi.

    Ömer Korkmaz, "Bizim dönemimizde ayrılan futbolcularda oldu. Hepsiyle de anlaşarak ayrıldık. FIFA'da olan dosyalardan biri de Muric'in bonservisi bedelinin yarısının ödenmemesi oldu. Muric’in bonservisinin yarısı ödendi yarısı ödenmedi. Konu FIFA’ya gitti. Kulübün burada bir cezası var. M’poku dosyası önümüzde var. Açık olmak gerekirse bu dosyaları kapatma şansımız yok. Bizi diri tutacak ödemeleri yapmayı amaçlıyoruz.

    Kulüp ilerleyen zamanlarda ceza almasın diye dosya sayısını azaltmaya çalışıyoruz. FIFA'lık olan durumlarda rakamdan ziyade dosya sayısı önemli. Şu an 7 civarında dosyamız var" ifadelerini kullandı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html