19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.59 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.36 ₺
ALTIN 2,507.93 ₺
BTC 64,386.38 $
ETH 3,089.04 $
BİST 9,693.46

Sivasspor'ta çirkin olay...Sahaya inen kişi İtalyan futbolcunun burnunu kırdı

Sivasspor 3341
Yayınlama: 17 Mart 2023 Cuma 08:17 Kaynak: Haber Merkezi

Sivasspor'ta çirkin olay...Sahaya inen kişi İtalyan futbolcunun burnunu kırdı

Temsilcimiz Sivasspor'un Fiorentina ile oynadığı maçta bir taraftar sahaya atlayıp rakip takımın futbolcusu Alessandro Bianco'ya yumruk attı.

Misafir takım Fiorentina'nın hocası Vincenzo İtaliano, "Çok sinirliyim. 20 yaşında çocuğun burnunu kırdılar. Bu utanç verici bir olay" açıklamasını yaptı.

Sivasspor'un UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Fiorentina'ya 4-1 mağlup olduğu maçın sonunda istenmeyen olaylar yaşandı.

SAHAYA ATLADI

Fiorentina'nın 4. golünden sonra bir taraftar sahaya atlayıp Alessandro Bianco'ya yumruk attı. Burnundan kanlar gelen futbolcu soyunma odasından son durumunu paylaştı.

RIZA ÇALIMBAY ÖZÜR DİLEDİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, misafir ekipten özür diledi. Çalımbay, "Tüm İtalyanlardan özür diliyoruz. Hiç olmaması gereken bir olay yaşadık. Sivas'ta daha önce böyle bir yaşanmamıştı. Yaşananlardan dolayı çok özür diliyoruz, kusura bakmasınlar" dedi.

"20 YAŞINDA BİR ÇOCUK"

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano olayla ilgili "Çok sinirliyim! Bir Türk taraftar, Bianco'ya yumruk atıp burnunu kırdı. Bu utanç verici. Kazanmamıza rağmen başka bir şey düşünemiyorum. Bianco 20 yaşında bir çocuk. Oyuna girdi ve burnunu kırdılar" açıklamasını yaptı.

CEFERIN'E TELEFON

Fiorentina yönetimi yaşananların ardından UEFA Başkanı Alekxander Ceferin'i arayıp olayı bildirdi.

Sivasspor'a ağır bir ceza gelmesi kesin gözüküyor.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme