1 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.46 ₺
EURO 34.66 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,393.05 ₺
BTC 57,663.32 $
ETH 2,889.38 $
BİST 10,045.74

Samsunspor'dan Abdülkadir Bitigen tepkisi

Samsunspor 3187
Yayınlama: 24 Kasım 2023 Cuma 09:02 Kaynak: Haber Merkezi

Samsunspor'dan Abdülkadir Bitigen tepkisi

Samsunspor, Süper Lig'in 13'üncü haftasında Beşiktaş ile oynayacağı mücadele öncesi hakem atamasına tepki gösterdi.

Karadeniz ekibi, Abdulkadir Bitigen'in atamasının kaygı verici olduğunu belirterek atamanın TFF ve MHK tarafından gözden geçirilmesini istedi.

Milli aranın ardından Süper Lig'in 13'üncü haftasında Beşiktaş ile sahasında kozlarını paylaşacak Samsunspor'dan bir açıklama geldi.

HAKEM ATAMASINA TEPKİ GÖSTERDİLER

Yaptığı açıklamada mücadeleye atanan hakem Abdulkadir Bitigen hakkındaki rahatsızlığını dile getiren Karedeniz temsilcisi, söz konusu atamanın TFF ve MHK tarafından gözden geçirilmesini talep etti.

İşte Samsunspor'un o açıklaması;

"Trendyol Süper Lig 13. Haftasında Beşiktaş A.Ş. ile sahamızda oynayacağımız karşılaşma öncesi TFF Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan ve sosyal medyada tepki çeken hakem ataması konusunda ciddi endişe ve çekincelerimiz bulunmaktadır. Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen'in, Beşiktaş A.Ş. ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir.

Açıklananlar dogrultusunda, söz konusu atamanın TFF ve MHK tarafından derhal gözden geçirilmesini ve ivedilikle yapılan bu hatadan dönülmesini talep ederiz. Kamuoyunun bilgisi ve takdirine sunarız."

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme