15 Aralık 2025 Pazartesi
DOLAR 42.69 ₺
EURO 50.23 ₺
STERLIN 57.16 ₺
G.ALTIN 5,895.62 ₺
BTC 89,566.92 $
ETH 3,118.03 $
BİST 0.00

    Sadettin Saran’dan Derbi Öncesi Dev Prim! “Bu Maç Karakter Maçı”

    Fenerbahçe 3274
    Yayınlama: 31 Ekim 2025 Cuma 09:25 Kaynak: Haber Merkezi

    Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Beşiktaş derbisi öncesi futbolculara 1.5 milyon avro prim müjdesi verdi. “Bu derbi karakter maçı” diyerek takımı motive etti.

    Sadettin Saran’dan Derbi Öncesi Dev Prim! “Bu Maç Karakter Maçı”

    Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Beşiktaş derbisi öncesinde takıma büyük bir moral dopingi yaptı. Sarı-lacivertliler, dev mücadele öncesi adeta motivasyon patlaması yaşadı.

    SOYUNMA ODASINDA PRİM MÜJDESİ

    Gaziantep galibiyetinin ardından soyunma odasına inen Başkan Saran, futbolculara 1.5 milyon avro prim sözü verdi. Bu hamle, takım içinde büyük sevinç yaratırken, futbolcuların derbi öncesi motivasyonunu zirveye taşıdı.

    “BU DERBİ SADECE 3 PUAN DEĞİL!”

    Sadettin Saran’ın soyunma odasında yaptığı konuşmada, “Bu derbi sadece 3 puan değil, karakter maçı! Siz bu formanın hakkını sonuna kadar vereceksiniz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

    Başkanın bu çıkışı, teknik heyet ve futbolcular tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

    DERBİ ÖNCESİ MORAL TAZELEMESİ

    Fenerbahçe camiasında bu kararın, Beşiktaş derbisi öncesi motivasyonu artırması ve sahadaki mücadeleye pozitif yansıması bekleniyor.

    Takımın önde gelen isimleri, başkanın desteğini “ekstra sorumluluk” olarak gördüklerini belirtti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html