25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.52 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.68 ₺
ALTIN 2,435.87 ₺
BTC 63,719.63 $
ETH 3,118.90 $
BİST 9,766.76

Ronaldo'ya rekor ceza geliyor

FUTBOL 3914
Yayınlama: 14 Kasım 2022 Pazartesi 18:45 Kaynak: Haber Merkezi

Ronaldo'ya rekor ceza geliyor

Manchester United ve teknik direktör Erik ten Hag hakkında gündem olan açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo'ya 1 milyon poundun üzerinde rekor para cezası verilmesi bekleniyor.

Cristiano Ronaldo'nun İngiliz basınına verdiği röportaj sonrası yer yerinden oynadı. Kulübü ve teknik direktörünü sert sözlerle eleştiren Portekizli yıldız için Manchester United yaptırım uygulamaya hazırlanıyor.

1 MİLYON POUNDUN ÜZERİNDE CEZA ALACAK

MetroSport'ta yer alan habere göre, Cristiano Ronaldo'nun açıklamaları sonrası toplanacak Manchester United yönetimi, Portekizli yıldıza 1 milyon poundun üzerinde bir ceza verecek.

TAKIM ARKADAŞLARI VE TARAFTARLAR SIRT ÇEVİRDİ

Öte yandan Cristiano Ronaldo'nun Manchester United için söylediklerine tepki gösteren taraftarlar, Portekizli yıldızı artık takımda istemiyor. Takım arkadaşlarının da sırt çevirdiği dünyaca ünlü futbolcunun nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merak konusu oldu.

RONALDO NE DEMİŞTİ?

Cristiano Ronaldo verdiği röportajın en dikkat çeki kısmında, "Manchester United bana ihanet etti. Eric ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı duymam! Çok fazla üzerime geldiler, beni sürekli ayrılmam için zorladılar. Kötü gidişatın sorumlusu benmişim gibi gösterildim. Sadece teknik direktör değil kulübün çevresindeki bazı kişilerce bu yapıldı. İhanete uğramış gibi hissettim." ifadelerini kullanmıştı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme