3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.38 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.69 ₺
ALTIN 2,395.98 ₺
BTC 59,806.66 $
ETH 3,016.15 $
BİST 10,208.65

Rıza Çalımbay'dan Ankaragücü açıklaması

Beşiktaş 4676
Yayınlama: 3 Aralık 2023 Pazar 22:34 Kaynak: Haber Merkezi

Rıza Çalımbay'dan Ankaragücü açıklaması

Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalar yaptı...

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

"İlk yarıda basit bir hatadan gol yedik"

Basit bir gol yediklerini söyleyen Çalımbay, "Puan puandır, özellikle de deplasmanda. Ankaragücü bence ligin iyi takımlarından birisi. İlk yarıda basit bir hatadan gol yedik. İkinci yarıda değişikliklerle iyi bir oyun oynadık. 

"Bizim ilk 11 oyuncularımız sakat"

Net pozisyonlar bulduk. 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde ettik; benim adıma iyidir. Önümüzdeki hafta derbi maçı oynayacağız. 3 ihtimal var. Bizim ilk 11 oyuncularımız sakat; Muleka'yı kanat oynatıyoruz. Cenk kanatta elinden geleni yapıyor ama olmuyor. 

"Rebic'in bir yerlere gelmesi lazım"

Club Brugge maçında defans hattında oynayan oyuncularımız yerinde oynamadı. Milot Rashica dönecek. Rebic'in bir yerlere gelmesi lazım. Şu anda yüzde 30-40 ile oynuyor. Onunla da konuştum. Sakatlar iyileşirse daha iyi olur" dedi.

Muleka: "Kesinlikle 1 puanı kazanacak olarak göremeyiz"

Jackson Muleka ise, "Kesinlikle 1 puanı kazanacak olarak göremeyiz. İlk yarıda iyi bir oyun oynamadık. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk. Burada 1 puanı asla kazanç olarak görmüyorum ancak ikinci yarıdaki oyunun üstüne koymak için çalışabiliriz. Bunu olumlu görüyorum. Şunu söyleyebilirim; bize karşı mücadele eden savunma oyuncuları agresif bir şekilde oynuyorlar. Antrenmanlarda daha iyi çalışarak bunu başarabiliriz" şeklinde konuştu.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme