8 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.26 ₺
EURO 34.68 ₺
STERLIN 40.28 ₺
ALTIN 2,404.32 ₺
BTC 62,344.78 $
ETH 2,996.93 $
BİST 10,269.51

Rangers'ta Rıdvan Yılmaz'a eleştri yağıyor

FUTBOL 3102
Yayınlama: 21 Eylül 2022 Çarşamba 08:18 Kaynak: Haber Merkezi

Rangers'ta Rıdvan Yılmaz'a eleştri yağıyor

Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç kulüp Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz taraftardan tepki görürken, Başkan Yardımcısı John Bennett oyuncuya sahip çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de yaptığı transferlerle yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, genç futbolcusu ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Avrupa'ya gitme hayali olduğunu vurgulayan Rıdvan Yılmaz, Siyah-Beyazlılar'dan ayrılarak, 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rangers'a imza attı.

Sadece 3 maça çıktı, İskoçlar eleştirdi

Yeni takımı ile yeteri kadar forma şansı bulamayan Rıdvan Yılmaz, yalnızca 3 maçta görev aldı. Genç sol bek oynadığı karşılaşmalarda 1 kez gol pası verirken, Borna Barisic'ten formayı kapaması İskoçlar tarafından eleştirildi. Taraftarın tepkisini çeken Rıdvan Yılmaz hakkında "Çok pahalı bir transferdi. O oynamaya yakın bir performans gösteremiyor. Bu kadar para verildi ancak henüz takımda bir iz bırakmış değil" şeklinde yorumlar yapıldı.

"Yeni transferleri yargılamak için erken"

Kulüp televizyonu Rangers TV'ye açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı John Bennett ise Rıdvan Yılmaz hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Teknik Direktör Gio van Bronckhorst ve Sportif Direktör Ross Wilson tarafından getirilen birçok yeni oyuncunun takımda henüz bir etki yaratmamasının sinir bozucu olduğunu kabul eden Bennett, transferleri yargılamak için erken olduğunu belirtti.

"Onunla 5 yıllık sözleşme imzaladık, 5 hafta veya 5 aylık değil"

Rıdvan Yılmaz'la imzalanan sözleşmenin uzunluğu vurgulayan John Bennet, "Evet, Rıdvan Yılmaz için çok para harcadık ama onunla 5 yıllık sözleşme imzaladık, 5 hafta veya 5 aylık değil. Onu yeterince göremedik ama göreceğiz. Oyuncuları erken yargılamamak gerekiyor." açıklamasını yaptı.

"Beş hafta sonra da yargılamayacağım"

Sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı, "Onu yargılamak için beş yıl beklemeyeceğim ama beş hafta sonra da yargılamayacağım. Oyuncuları neden Rangers kariyerinin başlarında yargılamamamız gerektiğine dair bir hatırlatmaya ihtiyacımız varsa, Calvin Bassey'i öneririm." dedi.
 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme