20 Temmuz 2026 Pazartesi

Rafael Leão 50 Milyon Euro’luk Fiyatına Rağmen Türkiye’yi İstemiyor

FUTBOL
Yayınlama: 19 Temmuz 2026 Pazar 12:30 Editör:

AC Milan'ın yıldızı Rafael Leão, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisine rağmen Türkiye yerine La Liga veya Premier League'i tercih ediyor.

Rafael Leão in AC Milan jersey during intense match action with ball

Transfer gazetecisi Ekrem Konur, 18 Temmuz 2026 tarihli paylaşımında Galatasaray ve Fenerbahçe‘nin AC Milan‘ın Portekizli yıldızı Rafael Leão için ilgilendiğini duyurdu. Kritik ayrıntı şu: Milan, Leão için 50 milyon Euro talep ediyor.

Oyuncunun Tercihinde Türkiye Yok

Konur’un aktardığına göre Leão, Türkiye’ye geçme konusunda isteksiz; paylaşımda “Career plan → Prefers La Liga, Bundesliga or Premier League” ifadesi yer alıyor. Bu tablo, her iki Türk devinin iştahla yaklaştığı bir transferin oyuncu iradesinde ciddi bir engelle karşılaştığını gösteriyor. Fenerbahçe’nin bu yazki transfer hareketliliği göz önüne alındığında, Leão’ya yönelik ilgi şaşırtıcı değil; ancak oyuncuyu ikna etmek asıl mesele olacak.

Rafael Leao celebrating with excitement in an AC Milan jersey during a match.

Sıradaki Adım

Konur’un paylaşımındaki çerçeveye göre süreç, İspanya, Almanya veya İngiltere’den gelecek somut tekliflerle farklı bir boyut kazanabilir.

Bu noktada Galatasaray’ın güncel transfer planları ile 50 milyon Euro’luk talebin nasıl şekilleneceği de dikkatle izlenecek.

İlk Yorumu Sen Yaz