29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 41.07 ₺
ALTIN 2,326.40 ₺
BTC 70,512.79 $
ETH 3,556.61 $
BİST 9,101.86
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Okan Gedikali toprağa verildi

Gençlerbirliği 4430
Yayınlama: 9 Mart 2023 Perşembe 20:02 Kaynak: Haber Merkezi

Okan Gedikali toprağa verildi

Dün vefat eden milli takım ve Gençlerbirliği’nin efsane kalecilerinden Okan Gedikali bugün son yolculuğa uğurlandı.

TFF 3. Lig ekiplerinden Artvin Hopaspor’da kaleci antrenörü olarak görev yaparken 62 yaşında aramızdan ayrılan Okan Gedikali son yolculuğa uğurlandı. Milli takım ve Gençlerbirliği’nin efsane kalecilerinden Okan Gedikali için Gençlerbirliği Spor Kulübü bugün öğlen saatlerinde anma töreni düzenledi. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen anma törenine Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Gedikali’nin ailesi ve yakınları, Gençlerbirliği altyapı oyuncuları ve antrenörleri, kulüp personeli ile spor camiasından birçok isim katıldı.

Anma töreninde Gençlerbirliği Spor Kulübü adına konuşan İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, “Okan ağabeyimiz, kulübümüze uzun yıllar hizmet etmiş ve adını tarihimize altın harflerle yazdırmış, kişiliği ve sporculuğuyla örnek olmuş milli bir sporcumuzdu. Kendisini saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen kardeşi Gökhan Gedikali ise, “Bazı anlar hiçbir şey söyleyemezsiniz ama beden diliniz her şeyi anlatır. İyi ki kardeşiyim, iyi ki Türk futbolu böyle bir insanı gördü ve tanıdı. Onunla her zaman gurur duyduk. Hepimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu. 

Okan Gedikali’nin oğlu Efe Gedikali ise; “Babam çok güçlüydü. Hayatı futbol sahalarında geçti ve futbol sahalarında son buldu. Benim babam, Atatürk’ün de dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanlarından biriydi! Gururlu yaşadı, güçlü yaşadı ve aramızdan ayrıldı. Benden tek isteği vardı ‘ölürsem tabutumun üstünde Türk bayrağı olsun’ diye başka da bir isteği olmamıştı. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Lütfü Kolçak ve Hopaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise Okan Gedikali’nin zamansız bir şekilde vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen törende okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından merhum Okan Gedikali, Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğa uğurlandı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme