27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.42 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,922.67 $
ETH 3,116.03 $
BİST 9,915.62

Müthiş maç Galatasaray'ın

GalatasarayKasımpaşa 3177
Yayınlama: 17 Mart 2024 Pazar 20:14 Kaynak: Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa  ile kozlarını paylaştı.

Müthiş maç Galatasaray'ın

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray, deplasmanda ligin formda takımlarından Kasımpaşa  ile kozlarını paylaştı.

Mücadelenin 28. dakikasında sahneye çıkan 37 yaşındaki futbolcu, harika bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

İlk yarının bitimine az bir zaman kala Aytaç'ın kullandığı köşe vuruşunda Omeruo çıktı ve kafayı vurdu. Icardi'ye çarpan top ağlarla buluştu ve Kasımpaşa beraberliği yakaladı.

Kendi ağlarına gol atan Mauro Icardi, ikinci yarının başında rakip fileleri havalandırdı. Mertens'in 48 dakikada kullandığı serbest vuruşa Icardi ön direkte düzgün bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Mücadelenin 58. dakikasında ön alanda topu kazanan Aytaç Kara ceza sahasına girerken şutunu çekti ve mükemmel bir gol atarak takımını tekrar maça ortak etti.

78. dakikada orta alanda topu alan Hajradinovic sol kanattan hareketlenen Yasin'e pasını verdi. Sol kanattan ceza sahasına giren Yasin topu içeriye çevirdi ve Da Costa topu ağlara gönderdi. Durum 3-2 oldu.

Galatasaray penaltı kazandı. Ziyech'in uzun pasında ceza sahasına hareketlenen Zaha ceza sahasına girdi ve Winck'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Ve penaltı kaçtı. Topun başına geçen Icardi kendi soluna sert bir vuruş yaptı fakat kaleci Andreas Gianniotis topu çıkarmayı başardı.

85'de sağ kanatta topla buluşan Ziyech bekletmeden ortasını açtı ve penaltı noktasında topa iyi yükselen Icardi topu ağlarla buluşturdu.

90. dakikada Kerem'in içeriye gönderdiği topta Vinicius topu Icardi'ye indirdi. Icardi'nin uzak köşeye yaptığı vuruş direkten döndü ve Vinicius'un önüne düştü. Vinicius ise topu boş ağlara gönderdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme