19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.60 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,495.43 ₺
BTC 64,783.59 $
ETH 3,099.89 $
BİST 9,480.75

Mustafa Dalcı'ya Spor Toto 1.Lig'den 3 talip

Trendyol 1.Lig 5210
Yayınlama: 15 Eylül 2022 Perşembe 09:54 Kaynak: Haber Merkezi

Mustafa Dalcı'ya Spor Toto 1.Lig'den 3 talip

Ankaragücü ile geçtiğimiz haftalarda yol ayrımına giden teknik direktör Mustafa Dalcı, Spor Toto 1. Lig ekiplerinin kıskacında.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde Fatih Karagümrük yenilgisi sonrası görevinden istifa eden teknik direktör Mustafa Dalcı'ya Spor Toto 1. Lig takımlarının yoğun ilgisi var.

Ankaragücü'nü şampiyon yaptı

Ankaragücü'nde 20 Haziran 2021'de göreve getirilen Mustafa Dalcı, çalıştığı 14 aylık süreçte takımı Süper Lig'e çıkarmasına rağmen yeni sezona kötü bir başlangıç yapmasıyla Başkent ekibinden ayrıldı.

Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'i şampiyonlukla tamamlayarak Ankaragücü'nü Süper Lig'e taşıyan Mustafa Dalcı'ya istifasının ardından 1. Lig ekiplerinden teklifler gelmeye başladı.

Göztepe peşinde

Boluspor yenilgisinin ardından Turgay Altay'la yollarını ayıran Göztepe, Mustafa Dalcı'yı teknik direktörlük görevine getirmek için görüşmelere başladı. İzmir ekibinin Volkan Demirel ile adı geçse de, genç teknik adamın 1. Lig'de hocalık yapmaya sıcak bakmadığı bu yüzden Göztepe'nin Mustafa Dalcı'yı göreve getirmeye daha yakın olduğu öğrenildi.

Bayram Bektaş'ın yerine Mustafa Dalcı

Mustafa Dalcı'ya talip olan bir başka ekip ise Samsunspor. Yaptığı transferlerle Süper Lig'e çıkma hedefini açıkça belli eden Karadeniz ekibi Spor Toto 1. Lig'e kötü bir başlangıç yaptı. 6 maçta 5 puan toplayan Samsunspor'da Teknik Direktör Bayram Bektaş ile yollar ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar bu ayrılığın ardından ilk teklifi Mustafa Dalcı'ya götürdü. Samsunspor'dan süre isteyen Dalcı, diğer teklifleri de değerlendirip bir karar verecek.

Erzurumspor iddiası

Ayrıca Spor Toto 1. Lig'de kötü günler geçiren Erzrusumspor'un da Mustafa Dalcı'yla yakından ilgilendiği gelen iddialar arasında. Alınan kötü sonuçların ardından Yücel İldiz'in koltuğu sallanırken Mavi-Beyazlıların teklif götürmeyi düşündüğü ilk ismin Mustafa Dalcı olduğu ifade ediliyor.
 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme