12 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.22 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.57 ₺
ALTIN 2,444.47 ₺
BTC 60,986.67 $
ETH 2,921.98 $
BİST 10,218.58

Muriqi'dan Kosova'daki İsrail polisine tepki

FUTBOL 3530
Yayınlama: 12 Kasım 2023 Pazar 10:36 Kaynak: Haber Merkezi

Muriqi'dan Kosova'daki İsrail polisine tepki

İspanya Ligi takımlarından Real Mallorca forması giyen Kosovalı yıldız Vedat Muriqi, İsrail polisi ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. 

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Mallorca'da forma giyen Fenerbahçeli eski futbolcu Vedat Muriqi, Kosova'nın başkenti ve en büyük şehri olan Piriştina Uluslararası Havalimanı'nda flaş açıklamalarda bulundu.

Kosova Football sayfasının derlediği habere göre Muriqi, "İsrail polisi, Piriştina Uluslararası Havalimanı'nda bizi kontrol ediyordu. Bu çok tuhaf, bu daha önce hiç olmamıştı. 

"Öncelikle bizim ülkemizde ne işleri var"

Romanya ve Karadağ buraya geldiğinde böyle bir şey olmamıştı. Bu bir savaş değil, futbol. Doğrusunu söylemek gerekiyorse bu bir skandal. Öncelikle bizim ülkemizde ne işleri var" dedi.

"İsrail'in neden bu kadar endişelendiğini anlamıyorum"

Açıklamalarına devam eden Muriqi, "İsrail'in neden bu kadar endişelendiğini anlamıyorum. Biz futbol oynamak için buradayız. Baskı altında olmaları umurumda değil. İsrail polisinin buraya özellikle Priştina Havalimanı'nda bizi kontrol etmek için gelmesi inanılmaz. 

"Sporda siyasete karşıyım"

Biz buradayız. Biz burada spor için varız, savaş için değil, siyaset için değil. Sporda siyasete karşıyım ama ne yazık ki bunun gerçekleştiğini görüyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

Kosova - İsrail maçı 12 Kasım'a ertelenmişti

Bilindiği üzere UEFA, Kosova ile İsrail arasında 15 Ekim 2023 tarihinde oynanması planlanan Kosova-İsrail UEFA 2024 Eleme müsabakasını 12 Kasım Pazar günü oynanacağını açıklamıştı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme