2 Mayıs 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.29 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,408.08 ₺
BTC 57,656.69 $
ETH 2,931.12 $
BİST 10,045.74

Metin Diyadin'den flaş küme düşme açıklaması

Gençlerbirliği 5805
Yayınlama: 12 Nisan 2023 Çarşamba 14:01 Kaynak: Haber Merkezi

Metin Diyadin'den flaş küme düşme açıklaması

 Son olarak Gençlerbirliği'nde görev yapan teknik dirkektör Metin Diyadin, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılacağını söyledi.

1998-2001 yılları arasında Fenerbahçe'de futbol oynayan ve son olarak Gençlerbirliği'nde teknik direktörlük yapan Metin Diyadin Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Diyadin, Arda Güler ve Süper Lig ile ilgili flaş yorumda bulundu.

"Fenerbahçe'nin puan kaybına tahammülü yok avantaj Galatasaray'da"

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını değerlendiren Metin Diyadin, "Süper Lig'de şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçecek. Fenerbahçe'nin puan kaybına tahammülü yok avantaj bu noktada Galatasaray'da" ifadelerini kullandı.

"Arda Güler, Türk futbolunun yeni Sergen Yalçın'ı"

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler hakkında konuşan Diyadin, "Arda Güler benim Sergen Yalçın'dan sonra izlediğim en büyük yetenek. Arda Güler, Türk futbolunun yeni Sergen Yalçın'ı" dedi.

"Küme düşme kalkacak"

Süper Lig'in seyri ile ilgili de yorum yapan Diyadin, "Yaşanan deprem felaketinden sonra Süper Lig'de iki takım ligden çekildi. Bu sezon çok farklı bir sezon oluyor" açıklamasını yaptı.

Sözlerine devam eden teknik adam, "Pandemi sürecinde olduğu gibi lig sonunda küme düşme kalkacak. Bu almış olduğum bir bilgi değil sadece bir yorum ve öngörü. Hatırlarsınız pandemi sürecinde de aynı sözleri söylemiştim ve nitekim küme düşme kaldırılmıştı" dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme