6 Mayıs 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 63,696.57 $
ETH 3,136.11 $
BİST 10,276.88

Metin Akyüz 'Etimesgut çok mesut olacak'

TFF 2.Lig 3247
Yayınlama: 24 Nisan 2024 Çarşamba 21:47 Kaynak: Haber Merkezi

Metin Akyüz 'Etimesgut çok mesut olacak'

CHP Etimesgut Belediye Başkan yardımcısı ve Etimesgut Belediye Spor Kulübü Başkanı Metin Akyüz, Erzincanspor’u yenerek ligde kalmada büyük bir avantaj yakaladıklarını söyledi.

Metin Akyüz ”Etimesgut Belediyespor‘un kümede düşme konusu söz konusu olamaz” dedi.

Akyüz, göreve yeni geldiklerini belirterek şunları söyledi:

ETİMESGUT HER ALANDA MESUT OLACAK

“Etimesgut Belediyesi'ni kazandıktan sonra, sosyal, ekonomik ,sanat ve sporda söz sahibi hale getirmek için çalışıyoruz. Göreve başlar başlamaz Etimesgut Belediyespor'u kurtarmak için kolları sıvadık. Uzun bir aradan sonra aldığımız galibiyetle liglerin bitimine iki hafta kala ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledik. CHP’li Belediye olarak her alanda Etimesgut halkının mesut olması için çalışacağız”

BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ BÜYÜK

“Sayın başkanımız Erdel Beşikçioğlu, sanat ve sporun içinde. Bu nedenle Etimesgut çok şanslı bir ilçemiz. Sanatta da sporda da Ankara’nın sanat ve spor merkezi olacak. CHP’li belediyeler olarak halkımıza her alanda dokunup, onların göstereceği yolda ilerleyeceğiz.”

İKİ MAÇ KALDI

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ligin bitimine iki hafta kala, Fethiyespor ile deplasmanda, İnegölspor ile kendi sahasında oynayacak. Bu maçlarda alacağı bir berberlik bile ligde kalmasını sağlayacak.

Haber: Ali Erdoğan

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme