27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,982.59 $
ETH 3,122.40 $
BİST 9,915.62

Mansur Yavaş'tan Gençlerbirliği'ne ziyaret

Gençlerbirliği 3380
Yayınlama: 18 Mart 2024 Pazartesi 19:53 Kaynak: Haber Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Gençlerbirliği Kulübü'nü ziyaret etti.

Mansur Yavaş'tan Gençlerbirliği'ne ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Gençlerbirliği Kulübü'nü ziyaret etti.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve yönetimine yeni dönemde başarı dileklerinde bulunan Mansur Yavaş Ankara’nın asırlık çınarı Gençlerbirliği’ne her zaman desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette başkan Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman Sungur, “Yoğun geçen seçim maratonunda bizlere de zaman ayırabilmeniz açıkçası bizleri gururlandırdı ve onurlandırdı. Yönetimin ve şahsım adına tekrar hoş geldiniz. Bu yıl kuruluşunun 101. yıl dönümünü kutlayan bu büyük camia, kendisine yapılan iyilikleri hiçbir zaman unutmadı unutmaz da! Kulübümüze vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ankara’nın asırlık çınarı Gençlerbirliği’nin, Ankara ve Ankaralının gönlünde farklı bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Olağanüstü genel kurulun ardından geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan değerli Gençlerbirliği yönetimine başarılar diliyorum. Spora ve kentimizin güzide kulübüne olan desteğimiz her zaman devam edecektir. Süper Lig’de görmeye alıştığımız Gençlerbirliği’nin yeniden ait olduğu yerde göreceğimize inanıyorum. Son haftalarda aldığınız galibiyetler ve yakaladığınız ivme de bunu destekler nitelikte” ifadesinde bulundu.

Ziyaret bitiminde başkan Osman Sungur, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a arkasında adı ve soyadının yer aldığı 06 numaralı “Cumhuriyet” formasını takdim etti.

Haber Resmi

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme