15 Aralık 2025 Pazartesi
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.20 ₺
STERLIN 57.15 ₺
G.ALTIN 5,901.74 ₺
BTC 89,560.84 $
ETH 3,117.81 $
BİST 0.00

    Kastamonuspor – Ankaragücü Maçı Öncesi Taraftar Kontenjanında Son Dakika Değişikliği

    Ankaragücü 3530
    Yayınlama: 2 Kasım 2025 Pazar 12:02 Kaynak: Haber Merkezi

    Kastamonuspor – Ankaragücü maçı öncesi taraftar kontenjanında değişiklik yapıldı. Emniyetle yapılan görüşmeler sonrası deplasman tribünü kapasitesi 500 kişiye çıkarıldı.

    Kastamonuspor – Ankaragücü Maçı Öncesi Taraftar Kontenjanında Son Dakika Değişikliği

    Trendyol 2. Lig Beyaz Grup’ta bugün saat 13.00’te oynanacak Kastamonuspor Ankaragücü maçı öncesinde, taraftar sayısına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

    Karşılaşma öncesinde Kastamonuspor yönetimi, Ankaragücü’nün deplasman tribünü kapasitesinin artırılması talebini kabul etmemişti. Bu nedenle müsabakayı yalnızca 220 sarı-lacivertli taraftarın izlemesi bekleniyordu.

    Ancak Ankaragücü yönetiminin Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı son görüşmelerin ardından, misafir tribün kapasitesi artırıldı ve taraftar sayısı 500’e çıkarıldı.

    Ankaragücü’nden Taraftarlara Teşekkür Mesajı

    Ankaragücü, resmi hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    “Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda, oynayacağımız GMG Kastamonuspor karşılaşması için misafir tribün kapasitesi 500 kişiye çıkarılmıştır.
    Tüm taraftarlarımıza gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.”

    Bu gelişmeyle birlikte Ankaragücü taraftarları, deplasmanda takımlarını daha geniş katılımla destekleme fırsatı buldu.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html