24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.56 ₺
EURO 34.86 ₺
STERLIN 40.57 ₺
ALTIN 2,431.94 ₺
BTC 64,946.94 $
ETH 3,186.01 $
BİST 9,722.09

Kara Listede Olanlara Kredi İmkânı

GÜNCEL 3842
Yayınlama: 27 Eylül 2022 Salı 12:23 Kaynak: Haber Merkezi

Kara Listede Olanlara Kredi İmkânı

Son yıllarda çoğu insan kredi ile nakit para ihtiyacını giderir. Ancak zaman zaman yaşanan zorluklar neticesinde ödeme de güçlük çekebilir. Bu durumda kara listeye alınarak kredi ya da kredi kartı verilmesi yasaklanır. Kara listedekilere kredi imkânı veren bankalar mevcuttur. Bunların hakkında bilgi sahibi olmak, Kara listeden çıkmak gibi detaylar için işi bilenlerden bilgi alabilirsiniz.

Kara listede olsanız bile bazı şartları sağlamanız halinde kara listedekilere kredi verilebilir. Kara listeden çıkmak için yeterli çabayı göstermeniz halinde yasaklarınız kalkar. Öncelikle en azından asgari tutarın bankaya ödenmesi gerekir. Banka ile ödeme konusunda anlaşmaya varılması ve sözünüzde sadık kalmanız önemlidir.

Kara Listede Olmaktan Kurtulun

Dönemsel olarak sıkışık olsanız da kart kullanımınız varsa asgari ödemeleri düzenli yapmanız şarttır. Kara listedekilere kredi verilse de banka sicilinizi bozmamanız gerekir. Kara listede olmaktan kurtularak sicilinizi düzeltmeniz de mümkündür.  Bir uzmandan ya da işin ustasından bilgi almak isterseniz https://hiperaktifkredi.com/kara-listeye-kredi/ sitesine giriş yapabilirsiniz.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme