19 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.48 ₺
EURO 34.78 ₺
STERLIN 40.43 ₺
ALTIN 2,486.55 ₺
BTC 63,501.33 $
ETH 3,067.20 $
BİST 9,524.59

İbrahim Üzülmez'den Hikmet Karaman'a şok suçlama

Eyüpspor 3958
Yayınlama: 20 Mart 2023 Pazartesi 08:44 Kaynak: Haber Merkezi

İbrahim Üzülmez'den Hikmet Karaman'a şok suçlama

Eyüpspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez Manisa FK karşısında alınan galibiyetin ardından şok açıklamalarda bulundu. 

İbrahim Üzülmez Yerine geçmek istediği iddia edilen Hikmet Karaman'a da basın üzerinden mesaj gönderdi.

Spor Toto 1. Lig'de zirve mücadelesini sürdüren Eyüpspor, Manisa FK deplasmanında 1-0'lık galibiyet alırken maça damgasını Üzülmez'in maç sonu açıklamaları damga vurdu.

Kendileri adına zorlu bir müsabakayı galibiyetle tamamladıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, önde baskı yapan iyi bir takıma karşı oynadıklarını ifade etti. Karşılaşmaya dair konuşmasını bitirdikten sonra iddialı açıklamalarda bulundu. Görevini devralarak Eyüpspor'un başına geçmek isteyen bir teknik direktör olduğunu ifade eden Üzülmez şu ifadeleri kullandı:

 "Geçen hafta iç sahada kaybettikten sonra bu hafta da kaybetmemizi bekleyen, hatta başkanımızın ofisine gidip de teknik olarak takımın başına geçmek isteyen bir ağabeyimiz var. O ağabeye buradan selamlarımı gönderiyorum. Bugün kazandık, biraz daha bekleyecek. Eyüpspor büyük bir camia, her maçı kazanmak isteyecektir. Kaybettiğimiz zaman yer yerinden oynuyor, kazandığı zaman normal karşılanıyor. Bizim işimiz diğer teknik adamlara göre daha zor. Biz başarılıyız, biraz gerçekçi olmak lazım. Bu takımı idare edebilecek 2-3 teknik adamdan birisiyim. Şu ana kadar mütevazı bir şekilde yolumuza devam ettik ancak mütevazı olmayacağım. Evet, geri planı egosu yüksek oyuncularla çalışıyorum. Buradaki 5 aylık süreç içinde 2 yıllık tecrübe kazandım. Kolay değil, buraya kadar iyi geldik ve iyi puan kazandık. Allah nasip ederse pes etmeden yolumuza devam edeceğiz ve bu takım şampiyon olacak. Hep mütevazı açıklamalar yapmayacağım"

İbrahim Üzülmez'in kastettiği isim olan Hikmet Karaman şu anda herhangi bir takım çalıştırmıyor. son olarak Ankaragücü'nü çalıştıran deneyimli teknik bir dijital platformda yorumculuk yapıyor. 

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme