25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.57 ₺
EURO 34.96 ₺
STERLIN 40.72 ₺
ALTIN 2,427.01 ₺
BTC 64,240.96 $
ETH 3,141.82 $
BİST 9,722.09

Hatayspor'da futbolcu Christian Atsu kurtarıldı

Hatayspor 4504
Yayınlama: 7 Şubat 2023 Salı 08:44 Kaynak: Haber Merkezi

Hatayspor'da futbolcu Christian Atsu kurtarıldı

Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat, Christian Atsu'nun yaralı olarak çıkartıldığını, sportif direktör Taner Savut'un ise hala enkaz altında olduğunu açıkladı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremin en yıkıcı etki bıraktığı Hatay'dan bir iyi haber geldi.

Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat, Christian Atsu'nun enkazdan yaralı olarak çıkartıldığını, sportif direktör Taner Savut'un ise hala enkaz altında olduğunu açıkladı.

Hatayspor depremden en çok etkilenen spor kulüplerinden biri olurken, kulübün sporcu ve antrenörlerini kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Volkan Demirel’in ekibinde yer alan atletik performans antrenörü Murat Bel ve ailesi, futbolcular Burak Öksüz, Onur Ergün ve Bertuğ Yıldırım, ve kulüp tercümanı Emre'nin iyi olduğuna dair haberler gelmişti.

Hatayspor futbolcusu Onur Ergün resmi sitesinden bir açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu ve şebekeden dolayı kendisine ulaşılamadığını duyurdu.

Barış Alıcı, kardeşi Kerim Alıcı görüşmesinin ardından deprem anında yaşananları şöyle özetlemişti:

"1 saat önce olan depremden sonra ulaşamıyorum kendisine. Sabah konuştuğumda sağlık durumu iyiydi. Ufak tefek sadece çizikler ve kanamalar vardı, çok büyük bir şey yoktu. Gece Deprem sırasında Allah'tan uyanıkmış. Deprem anında duvar tam üzerine yıkılırken Allah'tan arada dolap ve masa varmış. Duvar onların üzerine gelmiş. Sonra duvara yumruk atmış ve sağ salim çıkmış. Aynı apartmanda yaşadıkları hocalar ve futbolcular vardı. Onlar da sağ salim çıkmış enkazdan. Çok şükür en azından can kaybı olmadı. Bir saat önce olan depremden sonra ulaşamıyorum. Hatay'da artçı depremler var."

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme