23 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.60 ₺
EURO 34.81 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,427.78 ₺
BTC 66,487.91 $
ETH 3,194.80 $
BİST 9,645.02

Hamit Altıntop TFF saldırısından şans eseri kurtuldu

FUTBOL 3490
Yayınlama: 1 Eylül 2022 Perşembe 21:26 Kaynak: Haber Merkezi

Hamit Altıntop TFF saldırısından şans eseri kurtuldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına 7 kurşunun isabet ettiği silahlı saldırıda TFF Yönetim Kurulu Üyesi eski futbolcu Hamit Altıntop'un şans eseri canını kurtardığı ortaya çıktı.

Yönetim kurulu toplantı halindeyken odaya gelen kurşunun Hamit Altıntop'un hemen yakınındaki perdeye isabet ettiği ve efsane futbolcunun ölümden son anda kurtulduğu belirtildi.

SON ANDA ÖLÜMDEN KURTULDU

TFF'nin Riva'daki binasına toplamda 4-5 el ateş edildiği öğrenilirken başkanlık ofisine 1 kurşun yönetim kurulu toplantı odasına da 1 kurşun isabet etti. Yönetim Kurulu toplantı halindeyken odaya gelen bir kurşunun Hamit Altıntop'un yakınındaki perdeye isabet ettiği ve Altıntop'un son anda ölümden kurtulduğu öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Altıntop'un ensesine cam kırıklarının isabet ettiği, ancak sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hamit Altıntop daha sonra yaptığı açıklamada faillerin hemen bulunmasını arzu ettiğini söyledi.

KENDİLERİNİ YERE ATTILAR

TFF binasına yapılan planları saldırıda başkanlık ofisi ve hemen alt katında bulunan yönetim kurulu odasına gerçekleşirken bir son dakika açıklaması geldi. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, saldırının ardından açıklamalarda bulundu, "Silah seslerini duyar duymaz kendimizi yere attık. Yönetim kurulundaki arkadaşlar benim yaralandığımı düşünmüşler. Verilmiş sadakamız varmış, failler umarım en kısa zamanda bulunur" dedi.

NE OLMUŞTU?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yönetim kurulunun toplantı yaptığı sırada silahlı saldırıda bulunuldu. TFF binasında başkanlık ofisi ve hemen alt katında bulunan yönetim kurulu odasına 7 kurşun isabet ettiği ifade edildi. Gerçekleştirilen saldırıda kimsenin yara almadığı ve kamera kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

Riva Tesisleri'nin hemen yakınındaki derenin kenarından binaya ateş açıldığı ve 7 kurşun isabet ettiği ve olay yerine intikal eden güvenlik güçleri TFF binasındaki bütün kameraları incelemeye aldı. Saldırganların ise araçla olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme