24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.54 ₺
EURO 34.89 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,435.29 ₺
BTC 66,739.67 $
ETH 3,247.82 $
BİST 9,645.02

Halkbank Polonya'ya iddialı gitti

VOLEYBOL 3898
Yayınlama: 3 Nisan 2023 Pazartesi 08:45 Kaynak: Haber Merkezi

Halkbank Polonya'ya iddialı gitti

Halkbank, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşması için Polonya’ya gitti. Başkent ekibinin bu önemli maçı 5 Nisan’da.

Takımın genç liberosu Deniz İvgen üç kulvarda yarışan takımının her şeyi başarabileceğine inandığını söyledi.

Heyecanlı tavırları ve başarılı performansı ile arkadaşlarının sevgilisi olan genç libero, seyahat öncesinde açıklamalarda bulundu.

Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Liginde iddialı bir ekip olarak en iyi pozisyonlarda bulunduklarını ifade eden Deniz İvgen, “Üç kulvarda devam eden tek erkek Türk takımıyız. Bunun kıymetini biliyoruz. Halkbank olarak tüm kupaları müzemize götürecek kalitemiz, gücümüz, motivasyonumuz var. Bunun yanında bir de müthiş bir dostluk, arkadaşlık ortamına sahibiz. Zaten kulüp de başarılı olmamız için tüm imkanları sağlıyor. Bize de sahada başarılı olmak kalıyor” diye konuştu.

İddiamız sürüyor

Genç libero rövanş karşılaşması ile ilgili olarak da şu görüşleri bildirdi:

“Ankara’da oynadığımız ilk maçı kazanıp Polonya’ya avantajlı gitmek istiyorduk. Fakat istediğimiz sonucu alamadık. Bunu bir yol kazası olarak kabul ediyoruz. Polonya’da sahada her şeyimizi vererek önce maçı kazanıp ardından da altın sette Torino biletini almak ve ‘Süper Final’deki yerimizi almak arzusundayız.”

Tecrübe kazanıyorum

Halkbank’ta hem oynadığını hem de çok şey öğrendiğini söyleyen genç libero, “Mevkidaşım Volkan Abi ile iyi bir ikili oluşturduk. Birbirimize destek oluyoruz, O’nun deneyimlerinden yararlanıyorum. Bu arada hastalandığı için oynayamadığı ve benim tek libero olarak forma giydiğim Hebar maçı, şimdiden unutulmaz anılarım arasında baş köşeye oturdu” dedi.

Milli takımı istiyorum

Genç oyuncu kariyer planlarını anlatırken şu ifadeleri kullandı:

“Kulüp olarak Türkiye’de en iyi yerde olduğumu düşünüyorum. Bununla birlikte bir yurtdışı deneyimi de yaşamak isterim. Fakat benim en fazla giymek istediğim forma Milli Takım forması. Ona da bir gün mutlaka kavuşacağıma inanıyorum."

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme