29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.42 ₺
EURO 35.04 ₺
STERLIN 41.01 ₺
ALTIN 2,325.99 ₺
BTC 70,759.12 $
ETH 3,562.50 $
BİST 9,079.97
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Halkbank final için avantaj arıyor

VOLEYBOL 3940
Yayınlama: 28 Mart 2023 Salı 09:13 Kaynak: Haber Merkezi

Halkbank final için avantaj arıyor

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçları yarın (29 Mart, Çarşamba) oynanacak.

Türkiye’yi bu prestijli kupada temsil eden tek erkek takım olan Halkbank, JASTRZEBSKI Wegiel (Polonya) ile karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonunda oynanacak müsabaka saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmanın hakemleri Sırbistan Voleybol Federasyonu’ndan Aleksandar Petrovic ile İtalya Voleybol Federasyonu’ndan Stefano Cesare.

Yarı finalin diğer eşleşmesinde ise Grupa Azoty KEDZIERZYN-KOZLE (Polonya) ile İtalya’dan Sir sicoma Monini PERUGIA Polonya’da karşı karşıya gelecek.

Kendi oyunumuza bakmalıyız

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan başkent ekibinde moraller yerinde.

Kararlı bir bekleyiş içindeki Halkbank’ta ABD’li smaçör Thomas Jaeschke rakibi iyi tanıdıklarını, kendi performanslarının sonucu belirleyeceğini belirtti.

Thomas Jaeschke şunları söyledi:

“Bence bu maç, Lube mücadelesinden çok farklı. Jastrzebski temiz voleybol oynuyor. Yapacağımız en küçük hatadan puan alacaklardır. Dünyanın en iyi ve en deneyimli pasörlerinden birine sahipler ve o her seviyede başarılar kazandı.

Bu, filenin kendi tarafımıza odaklanmamız gerektiği anlamına geliyor. İyi şeyler yapacak harika oyuncuları var. Her şeyi üst düzeyde yapan smaçörleri var. Bence biz rakibin yaptıklarına değil bizim yapabildiklerimize odaklanmalıyız. Konsantrasyonumuzu koruyarak son derece titiz voleybol oynamak bizim için büyük anahtar olacak. Sonucu böyle alabileceğiz.

Takım olarak her geçen gün ilerleme kaydediyoruz ve bu, grup olarak bizi test edecek harika bir maç.
Elbette, Lube’yi birlikte yendiğimiz harika taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz.”

 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme