24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.57 ₺
EURO 34.86 ₺
STERLIN 40.46 ₺
ALTIN 2,430.18 ₺
BTC 64,556.18 $
ETH 3,164.30 $
BİST 9,722.09

Halkbank, devler liginde sahne alıyor

VOLEYBOL 3789
Yayınlama: 9 Kasım 2022 Çarşamba 10:06 Kaynak: Haber Merkezi

Halkbank, devler liginde sahne alıyor

Üç yıllık aradan sonra yeniden Şampiyonlar Liginde yarışacak Halkbank, ilk maçına yarın (10 Kasım, Perşembe) çıkacak; rakip Polonya’dan Aluron CMC Warta Zaviercie. 

Centrum DABROWA-GODNCZA Spor Salonunda oynanacak karşılaşma TSİ 20:00’de başlayacak. Maçın hakemleri Macaristan’dan Zsolt Mezöffy ve Slovenya’dan Aleksandar Petrovic.

Müsabakanın hazırlıklarını tamamlayan Başkent ekibinde moraller yerinde, eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Mavi-Beyazlı takımın ABD’li pasörü Micah Ma’a çıkacakları ilk maç için öngörülerde bulundu.

Geçen sezon Polonya Ligi'nde forma giyen Micah, “Geçen yıl Polonya’da oynadım. Zawiercie takımını ve oyuncularından bazılarını çok iyi tanıyorum. Bu isimlerin bir çoğuyla aynı takımdaydım. Geçen sezon çok iyi oynadılar. Yetenekli oyuncuları vardı, çok iyi de transferler yaptılar. Buradan iyi bir sonuç almak istiyorsak, kontrol bizde olmalı, iyi bir başlangıç yapıp öyle de devam etmeliyiz. Böylece çok ateşli olarak bildiğim taraftarlarının da takımı ateşlemesinin önüne geçeriz.

Elbette Halkbank olarak iyi çalıştık, rakibi iyi analiz ettik. Buradan galibiyetle dönmenin planlarını yaptık, sahada bunları uygulamak için çok çalışacağız. İyi bir takımız ve galibiyeti hakkeden taraf olacağımızı düşünüyorum” dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme