14 Haziran 2025 Cumartesi
DOLAR 39.59 ₺
EURO 45.67 ₺
STERLIN 53.68 ₺
G.ALTIN 4,345.98 ₺
BTC 103,497.26 $
ETH 2,487.40 $
BİST 9,311.88

    Halkbank Avrupa'da liderliği bırakmıyor

    VOLEYBOL 3544
    Yayınlama: 14 Aralık 2023 Perşembe 19:53 Kaynak: Haber Merkezi

    Halkbank Avrupa'da liderliği bırakmıyor

    CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Halkbank ANKARA, kendi sahasında karşılaştığı Spor LISBOA e Benfica takımını 3-0 mağlup etti.

    Bu sonuçla başkent ekibi gruptaki puanını 8’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

    Karşılaşmanın MVP’si Halkbank’tan Mert Matic oldu.

    Deneyimli oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada iyi bir oyunla galip gelerek liderliklerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

    Mert Matic, “Hem ligde hem Şampiyonlar Liginde kayıpsız ilerliyoruz. Sezon sonuna kadar böyle gitmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

    Maçtan notlar

    FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonasında yarışan Halkbank, bu önemli karşılaşmaya sadece iki antrenmanla hazırlanabildi.

    Halkbank, Şampiyonlar Liginde ilk kez bir Portekiz takımı ile karşılaştı.

    Benfica’nın tecrübeli oyuncusu Oliveira Raphael Thiago daha önce formasını giydiği Halkbank’la rakip olduğu ve eski dostlarını gördüğü için mutlu olduğunu söyledi.

    Salon: TVF Z.B. Voleybol Salonu
    Hakemler: Marie-Catherine BOULANGER (Bel),Baş hakem Pawel BURKIEWICZ (Pol)
    Halkbank ANKARA: Mert Matic, Micah Ma’a, Earvin Ngapeth, Yunus Emre Tayaz, Nimir Abdelaziz, Mirza Lagumdzija (Volkan Döne, Aslan Ekşi, Deniz İvgen, Godron Perrin, İzzet Ünver)
    Sport LISBOA e Benfica: Raphael Oliveira, Hritstater Wohlf, Tiago Violas Da Silva, Alexio Oto Ryuma, Pearson Eshenko, Hugo Gaspar Lucas (Ivo Casa, Diogo Fevereiros, Airton Felipe Bandero, Machada Ventura)

    Setler: 25-17, 25-23, 25-16
    Süre: 68 dakika (22, 25, 21)

     
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html