Youtube'da yayın yapan Onlar TV'de Murat Ağırel hakem atamalarında mobbing olduğu, kulüp başkanlarıyla uygun olmayan görüşmelerin yapılması ve bunun neticesinde hakemlerin maçlara atanması gibi iddiaların olduğunu ifade etti.
İşin içinde sahtecilik de olduğunu iddia eden Ağırel "Bir maça bir hakem ataması gerekirken onun atanmaması hakkında sahte evrak düzenliyormuş. Hakem işleri çalışanları ve Süper Lig hakemleri sahtecilik konusunda ifade vermiş. Çok sağlam evraklar sunmuşlar. Maçlara atamayla ilgili bazı performans değerlendirmeleri ile ilgili raporlarda oynamalar yapılıyormuş. Başka hakemlerin atanabilmesi için. Eğer öğrendiklerimin bir kısmı gerçekse Türkiye'de çok ciddi sorun yaratır. Bununla ilgili eğer gerçekten etkili bir soruşturma yapılırsa futbolda bir temiz eller operasyonu olursa şaşırmamak gerek" dedi.
Murat Ağırel bazı futbol yorumcularının yasa dışı bahis reklamı yaptığını ve bu konuda da yargının gerekeni yapacağına inandığını söyledi.