30 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.41 ₺
EURO 34.65 ₺
STERLIN 40.31 ₺
ALTIN 2,390.69 ₺
BTC 60,286.65 $
ETH 2,985.23 $
BİST 10,045.74

Hakan Kutlu kaçan galibiyete yanıyor

Erzurumspor FK 3391
Yayınlama: 3 Aralık 2023 Pazar 19:48 Kaynak: Haber Merkezi

Hakan Kutlu kaçan galibiyete yanıyor

Erzurumspor FK Teknik Direktör Hakan Kutlu, çok üzgün olduğunu belirterek, "Oyuncularımın bugün gösterdiği mücadeleyi yabana atmamak lazım." dedi.

Futbol ne gerektiriyorsa defansif ve ofansif yönden her şeyi yaptılarlarını ifade eden Hakan Kutlu şunları söyledi.

 "Gençlerbirliği'ne karşı bu kadar gol pozisyonuna girilebilirdi. Gol pozisyonlarını sonuçlandırmada sıkıntılar yaşadık. Rakibimize son saniye bireysel hatadan yan toplar, duran toplar hariç pozisyon imkanı bile tanımadık. Üzüldüm ama sevindiğim bir yön var. Oyuncularımız futbol adına sahada mücadele yapıyorlar. Taktiksel anlamda çok güzel şeyler sunuyorlar, seyircilere iyi şeyler sunuyorlar. Çok rahat kazanmamız gereken maçı berabere sonuçlandırdık. 

Ellerine ayaklarına sağlık. Mücadeleyi yabana atmamak lazım. Kaybettiğimiz 2 puanı önümüzdeki maçlarda telafi ederiz. Gençlerbirliği'ni de tebrik ediyorum. Fakat bugün sahada galip gelmesi gereken maçın sonunu getirmesi gereken bir takım vardı, o da Erzurumspor. Girdiğimiz fırsatları değerlendiremeyince duran toptan yediğimiz bir golle beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. 

Eren sarı kart aldı. Bir yerde dörtleyecekti. Bu maçta dörtledi. Tabii ki Eren bizim için, Türk futbolu için çok çok önemli bir oyuncu. Göreve başladığımızdan beri hiçbir şeyi şikayet etmedik. Cesaret ve şikayet bir anda olmuyor. Takımızda, oyuncularımda ve bizde bu yok. Eren'in yokluğunu bir şekilde kapatmaya çalışacağız. Biz işimize bakıyoruz. 18 puan aldık, kötü bir puan değil. 23-24 puan da yapabilirdik. Göreve başlarken de şimdi de şikayetçi olmadık. Oyuncularımla beraber cesaretli bir şekilde bu yolda yürümeye devam edeceğiz sonuna kadar. Oyun farklı gelişti. Aslında Süleyman Koç'tan faydalanmayı düşünüyorduk. Antrenman eksiğini rağmen oyunda her an bir şey yapabilir. Fakat oyun öyle gelişmedi, şans veremedik."

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme