27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Hakan Kutlu'dan flaş Ankaragücü açıklaması

AnkaragücüErzurumspor FK 13996
Yayınlama: 24 Mayıs 2024 Cuma 20:25 Kaynak: Haber Merkezi

Hakan Kutlu'dan flaş Ankaragücü açıklaması

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu  Trendyol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü için, ''Hiçbir takımın küme düşmesini istemem; ama Ankaragücü'nün kümede kalması için dua ediyorum'' dedi.

2 sezondur transfer yasağı bulunan Erzurumspor FK'da çok başarılı işlere imza atan Hakan Kutlu, "Ankaragücü için dua ediyorum Futbolcu ve teknik direktör olarak Ankaragücü'nde başarılı çalışmalar yapan Hakan Kutlu, ''Hiçbir takımın düşmesini istemem; ama yetiştiğim, büyüdüğüm ve taraftarı olduğum Ankaragücü'nün düşmesini kesinlikle istemiyorum. Şu takım düşsün diye bir temennim yok; ama Ankaragücü'nün düşmemesi için dua ediyorum. Trabzonspor deplasmanında kazanırsa kendini kurtarır. Kümede kalma mücadelesinde Ankaragücü belirleyici olacak'' dedi.

Ankaragücü ile anlaştı mı?

 Yeni sezonda Ankaragücü'nde çalışma ihtimali için Hakan Kutlu, ''Emre Belözoğlu hoca benim arkadaşım. Ankaragücü şu anda zor bir durumda. Gelecek sezon devam edip etmeyeceğini bilmiyorum. 1 buçuk yıllık mukavelesi vardı. Sözleşmesinin devam ettiğini biliyorum. Fakat tüm bunlardan bağımsız şunu söyleyebilirim, benim hayalim Ankaragücü'nde çok uzun süre teknik direktörlük yapıp, Ankaragücü'nde teknik direktörlük hayatıma nokta koymak. Ama bu açıklamamı kimse yanlış anlamamalı. Ankaragücü'nün bir teknik direktörü var. Benim bu açıklamam şu anda Ankaragücü'ne talibim şeklinde yorumlanmamalı'' şeklinde konuştu. 

Erzurumspor olağanüstü mücadele etti 

Kutlu, ''Sezon başında transfer yasağı vardı. Stattaki fiziki sorunlar nedeniyle stadımızı sezon başında kullanamadık. Bunlara rağmen yönetim, futbolcu ve teknik heyet büyük bir birliktelik gösterdik. Erzurumspor'un küme düşecek ilk takım olduğu söyleniyordu. Biz buna rağmen müthiş bir azim göstererek play - off potasına girdik. Sezon başında 3 puanımız silinmeseydi, playoffa da kalacaktık. Belediye başkanımız Mehmet Sekmen büyük bir destek verdi. Başkanın çok büyük çabaları oldu. Ahmet Dal büyük bir mücadele verdi. Başkanımız süreçi çok iyi yönetti örnek gösterilecek çalışmaları oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Taraftarla birlikte süreci mükemmele yakın yönettik. Bence kimsenin gözardı edemeyeceği bir başarı elde ettik' diye konuştu. 

Kendisini arayan pek çok kulübün olduğunu dile getiren Hakan Kutlu, ''Arayanlar var; ama önceliğimiz Erzurumspor. Önümüzdeki hafta Erzurumspor'la görüşeceğiz. Duruma göre sonrasında gelen teklifleri değerlendirmek bizim en doğal hakkımız'' dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme