29 Mart 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.32 ₺
EURO 35.08 ₺
STERLIN 41.02 ₺
ALTIN 2,321.16 ₺
BTC 70,708.80 $
ETH 3,562.59 $
BİST 9,079.97
160x600_1 IFRAME SYNC
160x600_1 IFRAME SYNC

Giyotin Makas / Giyotin Makas Makinesi

GÜNCEL 2582
Yayınlama: 24 Mart 2023 Cuma 22:36 Kaynak: Haber Merkezi

Giyotin Makas / Giyotin Makas Makinesi

Bir giyotin makas makinesi, herhangi bir metal imalat atölyesi için gerekli bir araçtır. Bu tür makineler, minimum çabayla temiz ve hassas bir kesim sağlayabilir. Sac metali hassas bir şekilde kesebilir ve iki parçanın birleştirilmesini kolaylaştıran düz bir kenar oluşturur.

Giyotin makas makinesi iki bıçaktan oluşur: malzemeyi yerinde tutan üst bıçak; ve kesimi yapan alt bıçak. Bıçaklar bir kenetleme mekanizmasıyla birbirine bağlıdır ve etkinleştirildiğinde pürüzsüz bir kesim için onları bir araya getirmeye zorlar. Malzeme daha sonra tamamlandıktan sonra bıçakların arasından salınır. Yüksek düzeyde hassasiyeti ve verimliliği ile bu tür ekipmanlar, conta makas ve hatta metal stoktan özel şekiller yapma gibi birçok uygulamada kullanılabilir.

Giyotin makas makinesi, metal imalatında kullanılan bir tür makas cihazıdır. Bu güçlü makine, metal levhayı çeşitli şekil ve boyutlarda kolaylıkla makas için bir bıçak ve ayarlanabilir bir plaka kullanır. Makine tarafından üretilen makas kuvveti, ince çelik levhalardan kalın alüminyum levhalara kadar çeşitli malzemeleri kesebilir.

Giyotin makas makinesi, biçimlendirme, düzeltme ve düzeltme gibi endüstriyel uygulamalar için ideal hale getiren basit, çalıştırması kolay bir tasarıma sahiptir. Operatörün kesilecek malzemeyi ayarlanabilir plaka ile sıkıştırmadan önce yerleştirdiği uzun bir yatağa sahiptir. Bir operatör daha sonra bıçağı harekete geçiren ve malzemeyi hızlı ve hassas bir şekilde kesen bir kolu hareket ettirir. Ayarlanabilir plaka, her kesimin operatörün istediği şekilde doğru ve tutarlı boyut veya şekil olmasını sağlar.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
Tercüme