17 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.51 ₺
EURO 34.59 ₺
STERLIN 40.46 ₺
ALTIN 2,491.28 ₺
BTC 62,919.37 $
ETH 3,061.96 $
BİST 9,548.09

Gençlerbirliği'ne taraftar morali

Gençlerbirliği 3155
Yayınlama: 14 Mayıs 2023 Pazar 07:38 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'ne taraftar morali

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında, sahasında Sakaryaspor'u ağırlayacak olan başkent ekibini, antrenman öncesi bir grup Gençlerbirliği taraftarı ziyaret ederek zorlu maç öncesi kırmızı-siyahlı ekibe moral verdi.

Sakaryaspor maçı hazırlıklarını devam ettiren başkent ekibini, antrenman öncesi bir grup Gençlerbirliği taraftarı ziyaret ederek meşale yakıp, tezahüratlarda bulundu antrenman bitiminde ise takıma tatlı ikram etti.

Erzurumspor FK maçı öncesi ‘gol atan futbolcuya ve gol yemeyen kaleciye birer Cumhuriyet Altını’ sözünde bulunan Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği üyeleri, antrenman ziyaretinde Cumhuriyet Altınları'nı oyunculara takdim etti.

Erzurumspor FK karşılaşmasında Gençlerbirliği’nin tek golünü atan Rahman Buğra Çağıran ve kalede önemli kurtarışlar yaparak galibiyette pay sahibi olan tecrübeli eldiven Nurullah Aslan, tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde Cumhuriyet Altını hediyelerini taraftarların elinden aldı.

Diğer yandan 25 yaşına giren takımın oyuncularından Mete Kaan Demir ile 32 yaşına basan Thomas Fontaine için saha içerisinde taraftarların organizasyonunda doğum günü kutlaması yapıldı. Mete Kaan ile Thomas tezahüratlar ve yakılan meşaleler eşliğinde doğum günü pastasını üfledikten sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

TAKTİK ANTRENMANIYLA HAZIRLIKLARA DEVAM…

Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan antrenmana, kırmızı-siyahlı ekip ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Antrenmanın devamında saha içerisine kurulu istasyonlarda dönüşümlü olarak pas çalışması yapan oyuncular daha sonra hücum ve savunmaya dayalı oyuna geçti. Antrenmanın son etabında çift kale maç yapan kırmızı-siyahlılar bireysel şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Antrenmanı, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulu üyeleri de saha kenarından taraftarlarla birlikte takip etti.

Bir kutlama da takım arkadaşlarından

Bugün 25 yaşına giren başkent ekibinin oyuncularından Mete Kaan Demir ve geçtiğimiz Pazartesi günü 32 yaşına basan Thomas Fantaine için yemekten sonra bir kutlama da takım arkadaşları tarafından yapıldı.

Kendileri için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyen iki oyuncu, takımla birlikte güzel bir birliktelik yaşadıklarını ve son 2 maçta tarih yazacaklarını dile getirerek teknik ekip, takım arkadaşları ve kulüp personelinin kutlamalarını kabul etti.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme