29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.48 ₺
ALTIN 2,435.69 ₺
BTC 62,344.88 $
ETH 3,173.99 $
BİST 9,992.41

Gençlerbirliği'nden yeni Milli Eğitim İl Müdürü Yaşar Koçak'a ziyaret

Gençlerbirliği 3251
Yayınlama: 11 Ağustos 2023 Cuma 23:50 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nden yeni Milli Eğitim İl Müdürü Yaşar Koçak'a ziyaret

Gençlerbirliği'nde yaptığı çalışmalara tribünlere hareket getiren ve taraftar sayısını arttıran Gençlerbirliği Yönetim Kurulu üyesi İsmet Beltan Ankara İl Milli Eğitim Müdürüğü görevine getirilen Yaşar Koçak'ı ziyaret etti.

Özellikle okullarda yaptığı çalışmalarda öğrencileri tribüne çeken İsmet Beltan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ankara’ya yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Koçak Bey’i ziyaret ederek hem “hoş geldiniz” dedik hem de yeni görevinde başarılar diledik. 

Bilindiği üzere Gençlerbirliği, okullarda hiçbir kulübün yapmadığı çalışmalarla camiamızın ismini duyuruyor. Ankaralı çocukların, gönüllerini uzak diyarlardaki takımlara kaptırmamaları, şehirlerinin takımını destekleme faziletini kavramaları için eğitimlere okullardan başlıyoruz. 

Bu çalışmalara bürokratlarımızın ve eğitimcilerimizin desteği de çok önemli kuşkusuz. Bu vesileyle kendisine tekrar hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz."

Pankartlarla maça davet

İsmet Beltan yarın oynanacak Ümraniyespor maçına Ankaralılar'ı davet etmek için hazırlattığı pankartlar ana bulvarlara asıldı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme