25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.57 ₺
EURO 34.94 ₺
STERLIN 40.49 ₺
ALTIN 2,425.32 ₺
BTC 64,350.88 $
ETH 3,147.89 $
BİST 9,722.09

Gençlerbirliği'nden sert açıklama

Gençlerbirliği 3631
Yayınlama: 30 Kasım 2022 Çarşamba 12:54 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nden sert açıklama

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu,, son günlerde yöneticileri hedef alan sosyal medya paylaşımları ve transfer yasağı ile ilgili sert bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, Gençlerbirliği Başkanı ve Yönetim Kurulu hedef gösterilerek, birtakım menfaatler sağlamak amacıyla çeşitli kitle iletişim kanalları vasıtasıyla yapılan mesnetsiz açıklamalara istinaden Gençlerbirliği Yönetim Kurulu olarak bu bilgilendirmeyi yapma gereği duymuş bulunmaktayız. 

Kulübümüzün içinde bulunduğu maddi sıkıntıları çözmek ve geçtiğimiz dönemlerden birikmiş borçlarımızı kapatmak için Yönetim Kurulumuz, tüm spor kulüplerinin uyguladığı sponsorluk çalışmalarını da yoğun bir şekilde devam ettirmektedir. Dünyanın ve ülkemizin en büyük ve en saygın kulüplerinin de uyguladığı; FIFA ve TFF’nin de onay verdiği işbirlikleri, kulüplerin nakit akışlarına da önemli katkılar sunduğu görülmektedir. Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz bu konu ile ilgili hem yurt dışında hem de yurt içinde görüşmelerine devam etmektedir. 

FIFA’nın kulübümüze uygulamış olduğu transfer yasağını kaldırmak için Başkanımız Niyazi Akdaş ve Yönetim Kurulumuz yoğun bir çalışma yürütmektedir. 2020-2021 Sezonunda kulübümüzde oynamış olan 9 futbolcunun alacaklarından kaynaklı borçların, ödenmesi için kaynak yaratılmasına çalışmaktayız. Ayrıca geçmiş dönemlerden gelen vergi borçları da bu rakamların üzerine eklenmiştir. Vergi borçlarının yapılandırılması ve futbolcu alacaklarının ödenmesi için tüm iletişim yolları etkin bir şekilde kullanılarak en az maliyetli çözümler araştırılmaktadır.

Taraftarlarımızın, Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimize yaptığı samimi eleştirileri anlıyor, bazılarına da hak veriyoruz. Hatalarımız mutlaka vardır,  bunları gidermek için de elimizden geleni samimiyetle yapmaya çalışıyoruz. Kulübün hak ettiği yere ulaşması için gece gündüz mücadele ediyoruz. Gizli çekmecelerimiz, gizli çekmecelerde gizli planlarımız hiçbir zaman olmadı. Cebimizden milyonlar, işimiz ve zamanımızdan da uzun saatler vererek kulübümüzü ayakta tutuyoruz.

Ancak gerek Kulüp Başkanımız, gerek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve kulüp personelimize yönelik sosyal medya paylaşımlarının artık eleştiri sınırlarını aşarak hakaret ve iftira boyutuna ulaştığını üzülerek görüyoruz. Yönetim Kurulu toplantımızda aldığımız karar ile Gençlerbirliği Başkanı ve yöneticilerine hakaret eden şahısları, ilgili kurumlara sevk ettiğimizi ve gerekli hukuki süreci başlattığımızı söylemek isteriz. Taraftar olsun ya da olmasın Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü, Başkanını, Yönetimini kimsenin hakaretlerle küçük düşürmeye hakkı yoktur.

İçinde bulunduğumuz bu zor durumdan birlik ve beraberlik içinde çıkacağımıza inancımız tamdır.
Sevgi ve saygılarımızla

Gençlerbirliği Spor Kulübü
Yönetim Kurulu

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme