29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.48 ₺
ALTIN 2,435.69 ₺
BTC 62,344.88 $
ETH 3,173.99 $
BİST 9,992.41

Gençlerbirliği’nden PORTAŞ’a Ziyaret

Gençlerbirliği 3572
Yayınlama: 4 Ağustos 2023 Cuma 18:27 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği’nden PORTAŞ’a Ziyaret

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Sportif Direktör Emrah Yıldız ve Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, PORTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özarslan ve PORTAŞ Genel Müdürü Okan Evliyaoğlu’nu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Niyazi Akdaş, Sportif Direktör Emrah Yıldız ve Teknik Direktör Sinan Kaloğlu’nun yer aldığı Gençlerbirliği heyeti, PORTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özarslan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette PORTAŞ Genel Müdürü Okan Evliyaoğlu da yer aldı.

Gençlerbirliği’nin plan ve projeleri hakkında kısa bir bilgi veren Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, bu sezon yüzüncü yaşını kutlayan, Ankara’da doğmuş Türkiye’ye mal olmuş bir kulübe başkentin tam anlamıyla sahip çıkmadığının altını çizerek herkesin desteğini beklediğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PORTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özarslan ise Türkiye’ye mal olmuş, yetiştirdiği futbolcularla adeta fabrika görevi gören Gençlerbirliği’nin başarısının kendileri için büyük önem arz ettiğini belirterek her zaman Gençlerbirliği’nin yanında olacaklarının mesajını verdi.

Ziyaretin ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, PORTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özarslan’a arkasında adı ve soyadının yazılı olduğu Gençlerbirliği formasını takdim etti.  

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme