Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği ile Galatasaray karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, başkent ekibinde gündemi meşgul eden iddialara net bir yanıt geldi.
ONYEKURU İDDİALARINA NET YANIT
Son günlerde basına yansıyan Henry Onyekuru’nun kadro dışı bırakıldığı yönündeki haberler üzerine konuşan Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Başkan Çakmak, “Yönetim olarak böyle bir kararımız yok. Bu tamamen performansa bağlı bir tercih” diyerek spekülasyonlara son noktayı koydu.
“LİGDE KALACAĞIZ” MESAJI
Kritik mücadele öncesi takımın hedeflerine de değinen Çakmak, ligde kalacaklarına inandıklarını vurguladı.
“Biz Gençlerbirliği olarak kesinlikle ligde kalacağız. Kalan maçlarda gerekli puanları toplamak istiyoruz” ifadelerini kullanan başkan, takımın sahaya her maç kazanmak için çıkacağını belirtti.
GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ MOTİVASYON YÜKSEK
Gençlerbirliği’nin güçlü rakibi Galatasaray karşısında geçmişten gelen büyük maç kimliğini sahaya yansıtmak istediği ifade edildi.
TEKNİK HEYETLE TAM UYUM
Teknik ekip hakkında da konuşan Arda Çakmak, herhangi bir sorun olmadığını belirtti.
“Hocamızla hiçbir problemimiz yok. Gelecek sezonun planlamasını da birlikte yapıyoruz” sözleriyle teknik heyete olan güvenini dile getirdi.
Başkent temsilcisinde gözler şimdi kritik Galatasaray maçına çevrilirken, Onyekuru ile ilgili tartışmalar da resmen kapanmış oldu.
