27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Gençlerbirliği'nde yüzler gülüyor

Gençlerbirliği 4342
Yayınlama: 7 Eylül 2023 Perşembe 22:08 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde yüzler gülüyor

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 günlük izin yapan başkent ekibi, iznin ardından bugün çalışmalara başladı.

Çorum FK maçı galibiyetinin ardından milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı fırsat bilen kırmızı-siyahlılar, 3 gün izin yaptı.

İznin ardından bugün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde topbaşı yapan başkent ekibi, teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yaklaşık olarak 1,5 saat çalıştı.

Haftanın ilk antrenmanına oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Daha sonra mobilizasyon ve koordinasyon ağırlıklı çalışma yapan oyuncular, 5’e 2 top kapma oyununa geçti. Haftanın ilk antrenmanı dar alanda 3 takımın dönüşümlü olarak oynadığı çift kale maç ve bireysel şut çalışmasıyla son buldu.

KAYODE TAKIMLA ÇALIŞTI

Antrenmana başkent ekibinin yeni transferi Olarenwaju Ayobami Kayode de katıldı. Antrenman öncesi saha içinde motivasyon amaçlı kısa bir konuşma yapan teknik direktör Sinan Kaloğlu, takımın yeni transferi Kayode’yi oyuncularla tanıştırarak “Karakter ve oyunculuğuna fazlasıyla güvendiğimiz bir arkadaşınızı daha takıma kattık. Umarım birçok güzelliği hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

KALOĞLU’NA UĞURLU TİŞÖRT

Antrenman öncesi takımı ziyaret eden bir grup taraftar, geçen sezon ve bu sezon maçlara mavi tişörtle çıkan başarılı teknik adam Sinan Kaloğlu’na mavi tişört hediye etti. Gençlerbirliği tribünlerinin renkli simaları, hediye takdiminde teknik direktör Sinan Kaloğlu’na başarı dileklerinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme