24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 34.94 ₺
STERLIN 40.62 ₺
ALTIN 2,427.86 ₺
BTC 66,885.09 $
ETH 3,246.84 $
BİST 9,645.02

Gençlerbirliği'nde yeni umut yeniler !

Gençlerbirliği 3965
Yayınlama: 24 Aralık 2022 Cumartesi 10:04 Kaynak: Haber Merkezi

Gençlerbirliği'nde yeni umut yeniler !

Spor Toto 1. Lig’de geride kalan 18 haftada topladığı 7 puanla son basamağa inen Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turda veda ederken, yönetim ve teknik kadro, ikinci yarı öncesinde umutlarını, Beştepe’ye yeni gelecek oyunculara bağladı.

Ligin ilk yarısının son haftasında yarın Bandırmaspor’u Eryaman Stadı’nda ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılarda, 5-6 oyuncu ile anlaşmanın sağlandığı ve imza aşamasına gelindiği belirtiliyor. Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce yaptığı açıklamada, 2022-2023 sezonu ara transfer ve tescil döneminin, 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona ereceğini duyurmuştu.

Bu sezon teknik direktör konusunda istikrarsız bir kadro çizen Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’nda da farklı bir istatistik ortaya koydu. Başkent temsilcisi, bu sezon kupadaki üçüncü maçına üçüncü farklı teknik adam yönetiminde çıktı. Taşkın Aksoy ve Medet Coşkun’un ardından Mustafa Dalcı, bu sezon Gençlerbirliği’nin başında kupa maçı heyecanı yaşayan üçüncü teknik adam oldu. Ziraat Türkiye Kupası’na 3. turda dahil olan Gençlerbirliği, Taşkın Aksoy yönetiminde TFF 3. Lig temsilcisi Niğde Anadolu FK’yı uzatmada 3-1 mağlup etti. Kırmızı-siyahlılar, 4. turda ise Medet Coşkun yönetiminde TFF 2. Lig takımı Bayburt Özel İdare Spor’u 1-0 yenerek tur atladı. Şimşekler, 5. tur müsabakasına Mustafa Dalcı, yönetiminde çıkarken Süper Lig’deki rakibine 2-0 yenilip, kupa defterini kapattı.

Abdullah Durak idmanlara çıkıyor

Gençlerbirliği'nde, Teknik Direktör Mustafa Dalcı’ın isteği doğrultusunda anlaşma sağlanan ilk isim olan Ankaragücü’nün tecrübeli futbolcusu Abdullah Durak’ın, yeni takımının tesislerine gelerek antrenman yaptığı biliniyor. Abdullah’ın yanı sıra yine sarı-lacivertli ekipten kaleci Nurullah Arslan’ın da kırmızı-siyahlı ekibe geçeceği konuşuluyor.

Bu iki ismin yanı sıra Eyüpspor’dan Bülent Uzun, Umut Bulut ve Mete Demir, Samsunspor’dan Novikovas, Sivasspor’dan Özkan Yiğiter, listede olan isimler. Arda Güler’in bonservisindeki yüzde 20 pay için yapılan anlaşmaya göre Fenerbahçe’nin bu sezon kadrosunda yer bulamayan Mauricio Lemos ve Nazım Sangare’nin yanında genç oyuncular Osman Ertuğrul Çetin, Yiğit Efe Demir, Melih Bostan ve Çağtay Kurukalıp’ın da uzlaşı sağlanması durumunda Gençlerbirliği’ne gelmesi bekleniyor.

Hayrullah Erkip’te işlem tamam

Gençlerbirliği'nin, Kayserispor’un 19 yaşındaki futbolcusu Hayrullah Erkip’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı belirtildi. Kayserispor alt yapısından yetişen ve 2021-2022 sezonu devre arasında profesyonel sözleşme imzalanan Hayrullah Erkip, başkent ekibine kiralandı. Sezon sonuna kadar başkent ekibinde forma giyecek olan sol kanat oyuncusu Hayrullah Erkip, bu sezon sadece 1 kez A takımda forma şansı buldu

Maç biletleri satışta

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasında, Gençlerbirliği ile Bandırmaspor arasında oynanacak olan devrenin son maçının biletleri satışa sunuldu. Eryaman Stadı’ndaki müsabakanın biletleri; VIP B Blok 100, Batı Tribün Sağ-Sol Kapalı 25, Doğu Maraton Tribünü 20 ve Güney Kale Arkası Tribünü için 15 TL’den satılıyor.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme