5 Aralık 2025 Cuma
DOLAR 42.54 ₺
EURO 49.58 ₺
STERLIN 56.80 ₺
G.ALTIN 5,758.29 ₺
BTC 92,297.19 $
ETH 3,161.55 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği'nde Taşkın Aksoy taktik ile başladı

    Gençlerbirliği 4289
    Yayınlama: 28 Eylül 2022 Çarşamba 19:32 Kaynak: Haber Merkezi

    Gençlerbirliği'nde Taşkın Aksoy taktik ile başladı

    Haftayı bay olarak geçirecek olan Gençlerbirliği, Teknik Direktör Taşkın Aksoy yönetiminde taktik çalışması yaptı.

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından bu haftayı da bay geçecek olan başkent ekibi, çalışmalarını aralıksız devam ettirdi.

    Kırmızı-siyahlı ekip, Teknik Direktör Taşkın Aksoy yönetimde çıktığı antrenmanda yaklaşık olarak 2 saat çalıştı. Isınma koşusuyla başlayan antrenman koordinasyon ağırlıklı çalışmayla devam etti. Sahaya kurulu istasyonlarda ve dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulunan oyuncular antrenmanın ikinci etabında taktik ağırlıklı çalışmaya geçti.

    Günün tek çalışması oynanan çift kale maç ve açma-germe egzersizleriyle son buldu. Takımın kalecileri ise kaleci antrenörü İsmail Erel yönetiminde takımdan ayrı özel çalıştı.

    Tedavileri devam eden Muhammed Bayır, Musa Şahindere ve Abdullah Şahindere sağlık ekibinin gözetiminde tedbir amaçlı takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html